Het weer in New York kan behoorlijk extreem zijn! Van 40 graden in de zomer tot -10 graden in de winter. Wint en regen kan door de lange straten suizen. En dat maakt het niet altijd prettig om op een regenachtige dag New York te verkennen. Ben je nu in New York en regent het pijpenstelen? Lees in dit blog wat je kunt doen in New York met slecht weer!

Blog > Wat te doen in New York met slecht weer

1. Bezoek een museum

New York kent talloze musea. Zo vind je aan Fifth Avenue “Museum Mile”; 10 prestigieuze musea binnen één mijl (1,6 km) van elkaar.

2. Bezoek Broadway

Bekijk hier een overzicht met Broadway voorstellingen.

3. Ga naar een wedstrijd van de New York Knicks

Tijdens een regenachtige dag in New York zit je heerlijk droog in het Madison Square Garden tijdens een wedstrijd van de New York Knicks!

4. Basketbal in Brooklyn

Verblijf je in Brooklyn? Of spelen de Knicks niet? De NBA basketballers van de Brooklyn Nets staan garant voor minstens zoveel spectacel tijdens een regenachtige dag in New York.

5. 9/11 Memorial museum

Bezoek het indrukwekkende 9/11 memorial museum op Ground Zero, de plek waar de Twin Towers stonden. Het monument is de de buitenlucht en het museum is binnen.

6. Doe de NBC Studio Tour

Een kijkje achter de schermen bij de Amerikaanse televisie? Dat kan bij NBC! Met een klein groepje krijg je een rondleiding langs de set van bijvoorbeeld de Saturday Night Live show. Meer info vind je hier!

7. Ga shoppen bij Macy´s

In dit enorme winkelcentrum Herald Square kun je je makkelijk uren vermaken. In Macy´s vind je ook diverse eet- en drinkgelegenheden. Ideaal dus om een regenachtige dag in New York door te komen!

8. Bezoek Madam Tussauds

Vlakbij Times Square vind je de wassen beelden van Madam Tussauds. Bekijk hier een groot aantal beelden van Amerikaanse sterren en internationale royals. Heb je een New York Pass gekocht? Dan is een bezoek aan Madam Tussauds gratis!

9. New York Public Library

In alle rust lezen of werken in een prachtig authentiek gebouw? Dat kan in de New York Public Library in hartje Manhattan. Toegang is gratis en je kunt je er uren vermaken. Ook als het niet regent in New York is de Library absoluut de moeite waard om te bezoeken!

10. Madison Square Garden All Acces Tour

Deze 75 minuten durende tour (meer info) neemt je achter de schermen van werelds beroemdste Arena: Madison Square Garden. Je leert alles over de historie van de Arena en komt op bijzondere plekken die je anders nooit te zien zult krijgen.

11. St. Patrics Cathedral

Tussen alle moderne wolkenkrabbers aan Fifth Avenue vind je de bijzondere rooms-katholieke kathedraal St. Patrics Cathedral, gebouwd tussen 1858 en 1878. Een bezoek aan de kathedraal is gratis.

12. M&M’s World 

Op het wereldberoemde Times Square vind je M&M’s World. Een enorme winkel met M&M’s merchandise en talloze smaken. Wat ons betreft geen must see (tenzij je een enorme M&M’s fan bent), maar zeker leuk om te bezoeken of om een regenbui te overbruggen!

13. Nintendo New York

Ben je opgegroeid met de Nintendo game console, Pokemon en Mario? Dan is een bezoek aan Nintendo New York een feest der herkenning. Je vind er een groet assortiment games, merchandise en oude Nintendo’s.

14. Hard Rock Café 

Even wat drinken of een hapje eten in Amerikaanse muzieksfeer? Ga dan naar het Hard Rocky Café aan Times Square!

15. Grand Central Station

Ben je liefhebber dan Amerikaanse films? Grand Central Station fungeert in talloze filmscènes. Manhattan zelf is al alsof je in een filmset loopt. Grand Central Station gooit daar nog een schepje bovenop. Bijzonder om te bezoeken en erg leuk om het station later weer terug te zien in een film!

16. Bezoek een Gospel Church 

Het bezoeken van een Gospel Church is een bijzondere en swingende ervaring! De muziek en sfeer is fantastisch. Meer info vind je hier!

17. Radio City Music Hall

Radio City Music Hall is een icoon in de stad New York. Je kunt het theater natuurlijk bezoeken tijdens een voorstellen maar je kunt er ook de “Stage Door Tour” doen, waarbij je een rondleiding krijgt door dit bijzondere stukje geschiedenis.

18. Bezoek het New York Transit Museum in Brooklyn

Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de subway in New York. Het museum is gevestigd in een oude metrostation en dat maakt een bezoek extra bijzonder. Het museum is met name onder gezinnen erg populair!

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s