Ben je in Washington voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan de Capital One Arena, het stadion van de Washington Wizards. Tickets voor de Washington Wizards koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

WASHINGTON WIZARDS TICKETS

Washington D.C. is een indrukwekkende stad. En hoe kan het ook anders, het is de hoofdstad van het meest machtige land ter wereld. Ben je in Washington, breng dan zeker een bezoek aan de wereldberoemde White House (het Witte Huis), de residentie van de Amerikaanse president. En ook het Capitool – een prachtig monumentaal gebouw – mag je eigenlijk niet overslaan.

Naast de politieke highlights heeft Washington nog veel meer te bieden. De stad is rijk aan musea, historische monumenten en prachtige parken die je met de fiets kunt verkennen! Een fiets kun je eenvoudig vinden, ontgrendelen en betalen met de app van Capital Bike Share. Veel mensen die naar New York reizen brengen ook een tussentijds bezoek aan Washington. Met de trein reis je in ongeveer 3,5 uur van New York naar Washington.

Ook voor Amerikaanse sport kun je terecht in Washington. Sport is een ontzettend belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur en daarom een enorme belevenis. Alle grote sporten zijn aanwezig in Washington: American Football (Washington Commanders), Baseball (Washington Nationals), ijshockey (Washington Capitals) en natuurlijk basketbal: De Washington Wizards.

De Washington Wizards spelen hun thuiswedstrijden in de Capital One Arena. Het stadion biedt plaats aan ruim 20.000 toeschouwers. Ga je naar Washington en wil je de Wizards in het echt zien spelen? Washington Wizards tickets koop je eenvoudig via AmericanSportTickets bij het officiële verkoopkanaal!

Leuk weetje: in het jaar 2000 keerde Michael Jordan terug in de NBA bij de Washington Wizards na het beëindigen van zijn carrière bij de Chicago Bulls in 1999. Eerst als mede-eigenaar van de club en later als speler. In het eerste seizoen werd hij direct topscorer. In het laatste jaar speelde Jordan voor de 15e keer in zijn carrière mee in een NBA All-Star Game, een wedstrijd tussen de beste spelers uit de Eastern Conference tegen de beste spelers uit de Western Conference.

KOOP WASHINGTON WIZARDS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Washington Wizards tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in de Capital One Arena. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Washington Wizards tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Washington Wizards geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. De Capital One Arena zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.[/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van de Capital One Arena?” state=”closed”]601 F St NW, Washington, DC 20004, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Washington Wizards?” state=”closed”]Het speelschema van de Washington Wizards kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

CAPITAL ONE ARENA OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s