Washington Nationals tickets

Plan je een reis naar Washington en wil je Washington Nationals tickets kopen? Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de Washington Nationals en het Nationals Park stadion.

Jaarlijks bezoeken 2 miljoen toeristen de hoofdstad van Amerika; Washington D.C. Veel toeristen combineren een citytrip naar New York met een bezoek aan Washington. Dagelijks vertrekken er tientallen treinen van NYC naar Washington, een reis van 3 a 3,5 uur. Washington staat natuurlijk bekend om Het Witte Huis en het Capitool, maar ook voor Amerikaanse topsport zit je hier goed. Naast honkbal bij de Washington Nationals vind je er NBA basketbal bij de Washington Wizards, NFL Football bij de Washington Commanders en NHL IJshockey bij de Washington Capitals.

Ga je naar Washington en wil je verzekerd zijn van tickets en goede plekken? Via onze website vind je alle informatie en koop je eenvoudig Washington Nationals tickets bij het officiële verkoopkanaal!

WASHINGTON NATIONALS WEDSTRIJD BEZOEKEN

De Washington Nationals spelen in het Nationals Park in hartje Washington, op loopafstand van Capitol Hill. Bijnaam van het stadion is “The Sea of Red” en het heeft een capaciteit van ruim 41.000 bezoekers. Het stadion is geopend in 2008 en daarmee één van de nieuwere stadions in de MLB competitie.

Het Nationals Park is uitstekend te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te bereiken. Ook liggen er enkele parkeervelden rondom het stadion, mocht je met een eigen huurauto naar het stadion willen komen. Bekijk voor alle mogelijkheden om naar het stadion te reizen de transportation-pagina van de MLB.

Washington is een perfecte stad om per fiets te ontdekken. Door de hele stad staan zogenaamde public bikes van Capital Bike Share. Je kunt een fiets ontgrendelen met een app op je eigen telefoon en voor slechts 8 dollar kun je 24 uur lang gebruikmaken van een fiets. In slechts 30 minuten fiets je bijvoorbeeld van Het Witte Huis via Het Capitool naar het Nationals Park Stadion. Onderweg zie je ontzettend veel van deze bijzonder stad, een aanrader dus!

KOOP WASHINGTON NATIONALS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Washington Nationals tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Nationals Park. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Washington Nationals tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Washington Nationals geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Nationals Park zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Nationals Park. Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moet zitten. [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van Nationals Park?” state=”closed”]1500 S Capitol St SE, Washington, DC 20003, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Washington Nationals?” state=”closed”]Het speelschema van de Washington Nationals kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

NATIONALS PARK OP GOOGLE MAPS

WASHINGTON NATIONALS HISTORIE

De Washington Nationals zijn opgericht in het jaar 1969. Pas in 2005 kwamen de Nationals naar Washington, nadat het ruim 35 jaar uitkwam voor de Canadese stad Montreal onder de naam Montreal Expos. De World Series werd één keer gewonnen door de Washington Nationals, in het jaar 2019. Qua statistieken is het daarmee één van de minst succesvolle MLB teams, waarbij gezegd moet worden dat het een relatief jonge ploeg is. Veel teams, zoals de New York Yankees, zijn al opgericht eind 19e / begin 20e eeuw.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s