Ga je naar Washington en wil je Washington Capitals tickets kopen? Op onze website vind je alle informatie een koop je eenvoudig Washington Capitals tickets bij het officiële verkoopkanaal. Het bezoeken van de Washington Capitals is een enorme belevenis voor jong en oud!

WASHINGTON CAPITALS TICKETS

Op loopafstand van het Witte Huis en het Capitool staat de Capital One Arena, de thuisbasis van de Washington Capitals. In het stadion wordt ook NBA basketbal gespeeld, door de Washington Wizards. Tijdens een ijshockeywedstrijd kunnen er ruim 18.500 toeschouwers en het stadion.

Natuurlijk bezoek je alle grote highlights van Washington (lees ook ons blog ‘doen in Washington‘), maar een bezoek aan ijshockey in Washington mag ook zeker niet ontbreken. Een ijshockeywedstrijd is een enorm spectacel. Er is continu show en actie en daarom een hele leuke activiteit om ’s avonds te bezoeken.

KOOP WASHINGTON CAPITALS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Washington Capitals tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in de Capital One Arena. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Washington Capitals tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

CAPITAL ONE ARENA OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s