Ben je in Salt Lake City in de Amerikaanse staat Utah voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan de Vivint Smart Home Arena, het stadion van de Utah Jazz. Tickets voor een NBA basketbalwedstrijd van de Utah Jazz koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

UTAH JAZZ TICKETS

Utah is één van de mooiste staten in Amerika. Nationale parken als Bryce Canyon en Zion zijn wereldberoemd en schitterend om te bezoeken. Ten noorden van Utah ligt de stad Salt Lake City. Voor velen staat Salt Lake City bekend als de stad waar de Olympische Winterspelen van 2002 gehouden werden (met 3 gouden plakken voor Nederland). De stad is prachtig gelegen tussen het “Great Salt Lake” en de Wasatch Mountains. Een bezoek aan de Wasatch Mountains mag eigenlijk niet ontbreken. Het is aan prachtig wintersportgebied en in de zomer kun je er mooie hikes maken.

Ook in Salt Lake City is er veel te beleven! De stad is de thuisbasis van de Utah Jazz. De NBA basketbalploeg speelt in de Vivint Smart Home Arena, een stadion dat plaats biedt aan ruim 18.000 toeschouwers. De laatste grote successen van de Utah Jazz dateren alweer uit 1997 en 1998. In die jaren speelde de Utah Jazz in de NBA finale, beide keren tegen de Chicago Bulls van Michael Jordan. Beide keren moest de Utah Jazz van sterspeler Karl Malone het afleggen tegen de Bulls.

Ben je in Salt Lake City in de periode oktober – april voor zaken of een rondreis door de prachtige staat Utah? Dan mag een typisch Amerikaanse NBA basketbalwedstrijd niet ontbreken. Amerikanen maken een enorme show van een NBA basketbalwedstrijd en de sfeer is fantastisch. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Utah Jazz een enorme belevenis. Utah Jazz tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Utah Jazz geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. De Vivint Smart Home Arena zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van de Vivint Smart Home Arena?
301 S Temple, Salt Lake City, UT 84101, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Utah Jazz?
Het speelschema van de Utah Jazz kun je hier bekijken.

VIVINT SMART HOME ARENA OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s