Toronto Raports tickets kopen? Ben je in Toronto voor zaken of een rondreis door Canada? Breng dan zeker een bezoek aan de Scotiabank Arena. Tickets voor de Toronto Raptors koop je eenvoudig via AmericanSportTickets bij het officiële verkoopkanaal!

TORONTO RAPTORS TICKETS

Pal boven de staat New York, de thuisbasis van de New York Knicks en New York Yankees, ligt de grootste stad van Canada: Toronto. De stad ligt in de provincie Ontario en er wonen ruim 2,9 miljoen mensen. De stad ligt prachtig aan Lake Ontario. Toronto staat bekend om de wereldberoemde CN Tower, met 553 meter één van de hoogste torens ter wereld. Ook maken veel toeristen in Toronto een uitstapje naar de Niagara Falls. De meest beroemde waterval ter wereld ligt op zo´n 2 uur rijden van Toronto.

Ook voor Amerikaans basketbal kun je terecht in Toronto, bij de Toronto Raports! De Toronto Raports zijn het enige niet-Amerikaanse basketbalteam dat uitkomt in de NBA-competitie. De andere 29 NBA basketbalteams spelen allemaal vanuit Amerika. De Toronto Raports zijn opgericht in 1995 is het is daarmee één van de jongste teams in de NBA. In 2019 wisten de Raptors de NBA-titel te winnen van de Golden State Warriors. Een unicum als enige niet-Amerikaanse NBA-ploeg!

De Toronto Raptors spelen hun thuiswedstrijden in de Scotiabank Arena. Het stadion biedt plaats aan bijna 20.000 toeschouwers. Naast basketbal wordt er ook ijshockey gespeeld in de Scotiabank Arena, bij de Toronto Maple Leafs (in de NHL competitie). Als je in Toronto bent in het basketbalseizoen (oktober tot april), breng dan zeker een bezoek aan de Toronto Raptors. De sfeer is er fantastisch en Canadezen gaan helemaal uit hun dak. Het is ook zeer geschikt voor kinderen, ze kijken hun ogen uit. Toronto Raptors tickets bestel je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

KOOP TORONTO RAPTORS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Toronto Raptors tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in de Scotiabank Arena. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Toronto Raptors tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Toronto Raptors geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. De Scotiabank Arena zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.[/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van de Scotiabank Arena?” state=”closed”]40 Bay St, Toronto, ON M5J 2X2, Canada [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Toronto Raptors?” state=”closed”]Het speelschema van de Toronto Raptors kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

SCOTIABANK ARENA OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s