Ben je in Toronto voor zaken of een rondreis door Canada? Breng dan zeker een bezoek aan de Scotiabank Arena, het stadion van de Toronto Raptors. Tickets voor de Toronto Raptors koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

TORONTO RAPTORS TICKETS

Pal boven de staat New York, de thuisbasis van de Knicks en Yankees, ligt de grootste stad van Canada: Toronto. De stad ligt in de provincie Ontario en er wonen ruim 2,9 miljoen mensen. De stad is prachtig gelezen aan Lake Ontario.

Één van de bezienswaardigheden van Toronto is de wereldberoemde CN Tower, met 553 meter één van de hoogste torens ter wereld. Je kunt er een bezoek brengen aan het uitkijkplatform of zelfs een wandeling langs de rand maken, de zogenaamde EdgeWalk. Ook maken veel toeristen in Toronto een uitstapje naar de Niagara Falls. De meest beroemde waterval ter wereld ligt op zo´n 2 uur rijden van Toronto.

Ook voor Amerikaans basketbal kun je terecht in Toronto! De Toronto Raports is het enige niet-Amerikaanse basketbalteam dat uitkomt in de NBA competitie. De andere 29 NBA basketbalteams spelen allemaal vanuit Amerika. De Toronto Raports is opgericht in 1995 is het is daarmee één van de jongste teams in de NBA. In 2019 wisten de Raptors de NBA-titel te winnen van de Golden State Warriors. Een unicum als enige niet-Amerikaanse NBA-ploeg!

De Toronto Raptors spelen hun thuiswedstrijden in de Scotiabank Arena. Het stadion biedt plaats aan bijna 20.000 toeschouwers. Naast basketbal wordt er ook ijshockey gespeeld in de Scotiabank Arena, bij de Toronto Maple Leafs (in de NHL competitie). Als je in Toronto bent in het basketbalseizoen (oktober tot april), breng dan zeker een bezoek aan de Toronto Raptors. De sfeer is er fantastisch en Canadezen gaan helemaal uit hun dak. Het is ook zeer geschikt voor kinderen, ze kijken hun ogen uit. Toronto Raptors tickets bestel je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Toronto Raptors geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. De Scotiabank Arena zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van de Scotiabank Arena?
40 Bay St, Toronto, ON M5J 2X2, Canada
Wanneer spelen de Toronto Raptors?
Het speelschema van de Toronto Raptors kun je hier bekijken.

SCOTIABANK ARENA OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s