Plan je een reis naar San Francisco en wil je San Francisco Giants tickets kopen? Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de San Francisco Giants en het Oracle Park stadion. Oracle Park ligt prachtig aan de San Francisco Bay en je kunt er heerlijk in een zonnetje een typisch Amerikaanse baseball wedstrijd bekijken. Vergelijk en koop je San Francisco Giants tickets eenvoudig via onderstaande button!

SAN FRANCISCO GIANTS WEDSTRIJD BEZOEKEN

San Francisco is samen met New York en Miami de meest toeristische stad van de Verenigde Staten. En niet zonder reden! Deze prachtige stad aan de westkust van Amerika staat bekend om de steile heuvels, Golden Gate Bridge, Alcatraz en natuurlijk Amerikaanse topsport. Naast honkbal bij de San Francisco Giants vind je in San Francisco NBA basketbal bij de Golden State Warriors en NFL Football bij de San Francisco 49ers.

De San Francisco Giants spelen hun thuiswedstrijden in het Oracle Park stadion. Naamgever van het stadion is softwareontwikkelaar Oracle, een softwarebedrijf met ruim 100.000 medewerkers wereldwijd. Het stadion is in 2000 geopend en is prachtig gelegen aan de San Francisco Bay. Er kunnen afgerond 42.000 bezoekers in het stadion.

Het Oracle Park is goed bereikbaar met de eigen huurauto. Op 10 minuten loopafstand van het stadion vind je diverse parkeervelden waar je een auto voor 30 a 50 dollar – afhankelijk van een doordeweekse of weekend wedstrijd – per wedstrijd kunt parkeren. Bekijk voor alle adressen en actuele tarieven de driving & parking pagina van de Giants.

Met de eigen auto is een optie. San Francisco is echter een drukke wereldstad en parkeergelegenheid is beperkt. Het is daarom aantrekkelijker om naar het stadion te reizen met een fiets. Door de hele stad staan zogenaamde public bikes van Bay Wheels die je kunt ontgrendelen met een app op je eigen telefoon. Zo fiets je bijvoorbeeld in ruim een half uur van de Golden Gate Bridge naar het Oracle Park en zie je ook nog eens ontzettend veel van de stad!

KOOP SAN FRANCISCO GIANTS TICKETS

Klik op onderstaande button om alle aankomende wedstrijden van de San Francisco Giants te bekijken. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Oracle Park stadion. De prijzen per zitvak variëren enorm, vergelijk alle plekken en prijzen dus goed. Vervolgens bestel je eenvoudig San Francisco Giants tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is een wedstrijd van de San Francisco Giants geschikt voor kinderen?

Ja absoluut. Het Oracle Park zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Oracle Park, prachtig gelegen aan San Francisco Bay. Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten.

Wanneer spelen de San Francisco Giants?

De San Francisco Giants spelen in de periode maart tot september. De Giants spelen vaak meer dan 5 wedstrijden per week. Het speelschema van de San Francisco Giants kun je hier bekijken

Hoe laat moet ik bij het Oracle Park stadion zijn?

We raden aan om circa 45 minuten voor het begin van de wedstrijd aanwezig te zijn bij het stadion. Zo heb je alle tijd om het stadion te bekijken en wat eten en drinken te halen.

Wat kost een ticket van de San Francisco Giants?

San Francisco Giants tickets zijn te koop vanaf circa 20 dollar. Voor populairdere wedstrijden betaal je snel meer dan 50 dollar per ticket. De ticketprijs is ook erg afhankelijk van de plek in het stadion. Hoe dichter op het veld, hoe duurder de tickets. Op de website van onze partner TicketNetwork vind je een interactieve kaart van het stadion waarop je de prijzen van zitplekken eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

Hoe krijg ik mijn San Francisco Giants tickets?

Bestel je tickets bij onze partner TicketNetwork? Dan ontvang je een PDF met een QR-code per e-mail. Deze PDF hoef je niet te printen. Je kunt de QR-code laten scannen bij de ingang van het stadion.

Wat zijn de beste tickets voor de San Francisco Giants?

De beste San Francisco Giants tickets zijn de plekken dichtbij het veld vlakbij de hitter (slagman) en catcher. Dit zijn ook gelijk de duurste plekken in het stadion, houd rekening met ruim 200 dollar per ticket. Het is natuurlijk een persoonlijke afweging of je dit ervoor over hebt. Wij vinden zelf dat het vooral gaat om de hele belevenis van een Amerikaanse baseball-wedstrijd. En die belevenis vind je ook in de zitvakken die verder van het veld liggen.

Kan ik parkeren bij het Oracle Park stadion?

Ja dat is mogelijk. Rondom het Oracle Park vind je meer dan 10.000 parkeerplekken op loopafstand van het stadion. Bekijk voor alle adressen en actuele tarieven de driving & parking pagina van de San Francisco Giants.

Kan ik Oracle Park bereiken met het openbaar vervoer?

Dat kan zeker! In San Francisco pak je eenvoudig de tram naar Oracle Park. Het openbaarvervoer netwerk van San Francisco is opgenomen in Google Maps. Voer ‘Oracle Park’ in en je ziet direct wel lijn je moet hebben.

Wat is het adres van Oracle Park?

24 Willie Mays Plaza, San Francisco, CA 94107, Verenigde Staten

Wat mag ik niet meenemen in het Oracle Park stadion?

Er gelden specifieke regels voor wat je wel en niet mag meenemen in Oracle Park. Zo zijn rugtassen en harde koelboxen niet toegestaan. Kleine tassen, bijvoorbeeld een luiertas of heuptas, zijn wel toegestaan. Twijfel je over bepaalde items? Neem dan voor de zekerheid een kijkje op de Oracle Park information guide. Hier vind je een actueel overzicht van wat wel en niet toegestaan is in het stadion.

ORACLE PARK OP GOOGLE MAPS

SAN FRANCISCO GIANTS HISTORIE

De San Francisco Giants zijn opgericht in het jaar 1883 en is daarmee één van de oudste baseball teams uit de Verenigde Staten. Tot 1958 kwam het team uit voor de stad New York, grotendeels onder de naam New York Giants. Na de verhuizing in 1958 veranderde de naam van het team logischerwijs naar San Francisco Giants.

De Giants is niet alleen één van de oudste MLB teams, het is ook één van de meest succesvolle. Op de New York Yankees na hebben de Giants de meeste honkbalwedstrijden gewonnen. Kijken we naar het aantal gewonnen World Series dan moeten de Giants vier andere MLB teams voor zich dulden.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s