San Francisco Giants tickets

Plan je een reis naar San Francisco en wil je San Francisco Giants tickets kopen? Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de San Francisco Giants en het Oracle Park stadion.

San Francisco is samen met New York en Miami de meest toeristische stad van de Verenigde Staten. En niet zonder reden! Deze prachtige stad aan de westkust van Amerika staat bekend om de steile heuvels, Golden Gate Bridge, Alcatraz en natuurlijk Amerikaanse topsport. Naast honkbal bij de San Francisco Giants vind je in San Francisco NBA basketbal bij de Golden State Warriors en NFL Football bij de San Francisco 49ers.

Ga je naar San Francisco en wil je verzekerd zijn van tickets en goede plekken? Via onze website vind je alle informatie en koop je eenvoudig San Francisco Giants tickets bij het officiële verkoopkanaal!

SAN FRANCISCO GIANTS WEDSTRIJD BEZOEKEN

De San Francisco Giants spelen hun thuiswedstrijden in het Oracle Park stadion. Naamgever van het stadion is softwareontwikkelaar Oracle, een softwarebedrijf met ruim 100.000 medewerkers wereldwijd. Het stadion is in 2000 geopend en is prachtig gelegen aan de San Francisco Bay. Er kunnen afgerond 42.000 bezoekers in het stadion.

Het Oracle Park is goed bereikbaar met de eigen huurauto. Op 10 minuten loopafstand van het stadion vind je diverse parkeervelden waar je een auto voor 30 a 50 dollar – afhankelijk van een doordeweekse of weekend wedstrijd – per wedstrijd kunt parkeren. Bekijk voor alle adressen en actuele tarieven de driving & parking pagina van de Giants.

Met de eigen auto is een optie. San Francisco is echter een drukke wereldstad en parkeergelegenheid is beperkt. Het is daarom aantrekkelijker om naar het stadion te reizen met een fiets. Door de hele stad staan zogenaamde public bikes van Bay Wheels die je kunt ontgrendelen met een app op je eigen telefoon. Zo fiets je bijvoorbeeld in ruim een half uur van de Golden Gate Bridge naar het Oracle Park en zie je ook nog eens ontzettend veel van de stad!

KOOP SAN FRANCISCO GIANTS TICKETS

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de San Francisco Giants geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Oracle Park zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Oracle Park, prachtig gelegen aan San Francisco Bay. Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten.
Wat is het adres van Oracle Park?
24 Willie Mays Plaza, San Francisco, CA 94107, Verenigde Staten
Wanneer spelen de San Francisco Giants?
Het speelschema van de San Francisco Giants kun je hier bekijken.

ORACLE PARK OP GOOGLE MAPS

SAN FRANCISCO GIANTS HISTORIE

De San Francisco Giants is opgericht in het jaar 1883 en is daarmee één van de oudste baseball teams uit de Verenigde Staten. Tot 1958 kwam het team uit voor de stad New York, grotendeels onder de naam New York Giants. Na de verhuizing in 1958 veranderde de naam van het team logischerwijs naar San Francisco Giants.

De Giants is niet alleen één van de oudste MLB teams. Het is ook één van de meest succesvolle. Op de New York Yankees na hebben de Giants de meeste honkbalwedstrijden gewonnen. Kijken we naar het aantal gewonnen World Series dan moeten de Giants vier andere MLB teams voor zich dulden.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s