Ben je in San Antonio voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het AT&T, het stadion van de San Antonio Spurs. Tickets voor de San Antonio Spurs koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

SAN ANTONIO SPURS TICKETS

In het zuiden van Amerika ligt San Antonio. Het is na Houston de grootste stad van Texas met een inwonersaantal van ruim 1,1 miljoen. San Antonio is één van de oudste steden in Amerika en de rijke geschiedenis zie je terug in het historische centrum.

Één van de hoogtepunten in San Antonio is de Riverwalk, een prachtige wandeling langs het water dwars door het centrum van San Antonio. Onderweg kom je langs authentieke restaurantjes en je kunt er ook een boottocht maken. Een andere highlight is het bezoeken van historische missieposten, de zogenaamde Mission Trail. Tijdens de trail leer je meer over de Spaanse koloniale periode in de 18e eeuw. De Mission Trail is per auto, te voet of met de fiets af te leggen.

Ook voor Amerikaanse sport, een heel belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur, zit je goed in San Antonio. Een bezoek aan de San Antonio Spurs mag eigenlijk niet ontbreken. Een NBA wedstrijd is een typische Amerikaanse belevenis en de Amerikanen gaan helemaal uit hun dak. Zowel tijdens de wedstrijd als tijdens de pauze, waarin entertainment en muziek elkaar snel afwisselen. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de San Antonio Spurs een enorme belevenis.

De San Antonio Spurs spelen hun thuiswedstrijden in het AT&T Center. Het stadion biedt plaats aan ruim 18.500 bezoeker. De San Antonio Spurs is één van de beste basketbalteams in de NBA. Ze wonnen in 1999, 2003, 2005, 2007 en 2014 de NBA-titel en de Spurs zijn een vaste waarde in de Playoffs.

Wil je San Antonio Spurs tickets kopen? Tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

KOOP SAN ANTONIO SPURS TICKETS

Op dit moment geen tickets beschikbaar

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de San Antonio Spurs geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het AT&T Center zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van het AT&T Center?
1 AT&T Center Parkway, San Antonio, TX 78219, Verenigde Staten
Wanneer spelen de San Antonio Spurs?
Het speelschema van de San Antonio Spurs kun je hier bekijken.

AT&T CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s