Ben je in Sacramento voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het Golden 1 Center, het stadion van de Sacramento Kings. Tickets voor de Sacramento Kings koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

SACRAMENTO KINGS TICKETS

De stad Sacramento is de hoofdstad van de staat Californië. De stad is, zeker voor een hoofdstad, een relatief kleine stad. Er wonen “slechts” 485.000 mensen. Ter vergelijking; in Los Angeles, de meest bekende stad van Californië, wonen bijna 4 miljoen mensen.

Dat Sacramento de hoofdstad van Californië is stamt uit het verleden. Rond 1850 was Sacramento een belangrijke handelspost, zeker na de ontdekking van goud (de zogenaamde Goldrush). Ook de eerste transcontinentale spoorlijn ter wereld werd aangelegd vanuit Sacramento, welke west en oost Amerika met elkaar verbond.

Een bezoek aan Sacramento is absoluut de moeite waard! Zo vind je er Old Sacramento, de oudste historische binnenstad van Amerika. Er staan allemaal gebouwen zoals je die kent uit oude Wild West films. Je kunt er anderen naar het Sacramento History Museum waar je veel kunt vinden over de Goldrush. Een bezoek aan het California State Railroad Museum is ook de moeite waard. Het is één van de grootste spoorwegmusea ter wereld en je kunt je er helemaal onderdompelen in de geschiedenis van de Amerikaanse spoorwegen.

Ook voor Amerikaanse sport, een heel belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur, zit je goed in Sacramento. Een bezoek aan de Sacramento Kings mag eigenlijk niet ontbreken. Een NBA wedstrijd is een typische Amerikaanse belevenis en de Amerikanen gaan helemaal uit hun dak. Zowel tijdens de wedstrijd als tijdens de pauze, waarin entertainment en muziek elkaar snel afwisselen. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Sacramento Kings een enorme belevenis.

De Sacramento Kings spelen hun thuiswedstrijden in het Golden 1 Center. Het stadion biedt plaats aan ruim 17.000 bezoekers en is één van de meest luidruchtige stadions in de NBA. De sfeer is er fantastisch! Wil je Sacramento Kings tickets kopen? Tickets koop je eenvoudig via AmericanSportTickets bij het officiële verkoopkanaal!

KOOP SACREMENTO KINGS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Sacramento Kings tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Golden 1 Center. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Sacramento Kings tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Sacramento Kings geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Golden 1 Center zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.[/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het Golden 1 Center?” state=”closed”]500 David J Stern Walk, Sacramento, CA 95814, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Sacramento Kings?” state=”closed”]Het speelschema van de Sacramento Kings kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

GOLDEN 1 CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s