Ben je in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan de Talking Stick Resort Arena, het stadion van de Phoenix Suns. Tickets voor een NBA basketbalwedstrijd van de Phoenix Suns koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PHOENIX SUNS TICKETS

Ten zuiden van de prachtige staat Arizona ligt de stad Phoenix. Met ruim 1,6 miljoen inwoners is Phoenix één van de grootste steden in de Verenigde Staten. Veel toeristen die Phoenix bezoeken zijn op reis door de staat Arizona, waar één van wonderen van de natuur ligt: de Grand Canyon. Vanuit Phoenix kun je een dagtrip maken naar de Grand Canyon (zie tour). Of – nog spectaculairder – een helikoptervlucht over de Grand Canyon vanuit Phoenix (zie tour)!

Ook in Phoenix zelf is er genoeg te beleven! Zo kent de stad talloze musea. En voor een mooie hike of fietstocht ga je naar South Mountain Park, het grootste stadspark van Amerika. Ook voor Amerikaanse topsport zit je goed in Phoenix. In de stad Glendale, dat op 14 kilometer van downtown Phoenix ligt, spelen de Arizona Cardinals (NFL American Football). En in downtown Phoenix, op het Chase Field, spelen de Arizona Diamondbacks (MLB Honkbal). Naast het Chase Field staat de Talking Stick Resort Arena, de thuisbasis van de Phoenix Suns!

De Phoenix Suns is opgericht in 1968. NBA basketballiefhebbers kennen allemaal de voormalige sterspelers Steve Nash en Charles Barkley. Een NBA-titel wisten de Suns nooit te bemachtigen. De Phoenix Suns spelen in de Talking Stick Resort Arena in hartje Phoenix dat plaats biedt aan ruim 18.000 toeschouwers.

Ben je in Phoenix in de periode oktober – april voor zaken of een rondreis door de prachtige staat Arizona? Dan mag een typisch Amerikaanse NBA basketbalwedstrijd niet ontbreken. Amerikanen maken een enorme show van een NBA basketbalwedstrijd en de sfeer is fantastisch. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Phoenix Suns een enorme belevenis. Phoenix Suns tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Phoenix Suns geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. De Talking Stick Resort Arena zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van de Talking Stick Resort Arena?
201 E Jefferson St, Phoenix, AZ 85004, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Phoenix Suns?
Het speelschema van de Phoenix Suns kun je hier bekijken.

TALKING STICK RESORT ARENA OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s