Op slechts twee uur rijden van New York ligt Philadelphia, één van de meest toeristische steden van Amerika. Breng je een bezoek aan Philadelphia? Dan mag een wedstijd van de Philadelphia Phillies niet ontbreken. Via onze website vind je alle informatie en koop je eenvoudig Philadelphia Phillies tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Philadelphia Phillies spelen hun thuiswedstrijden in Citizens Bank Park. Het stadion biedt plaats aan ruim 43.000 toeschouwers en ligt vlakbij de Dalaware Rivier welke dwars door Philadelphia loopt.

KOOP PHILADELPHIA PHILLIES TICKETS

In onderstaand schema vind je alle aankomende wedstrijden van de Philadelphia Phillies. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Citizens Bank Park stadion. Vervolgens bestel je eenvoudig Philadelphia Phillies tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Philadelphia Phillies geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Citizens Bank Park stadion zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Citizens Bank Park. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten.
Wat is het adres van het Citizens Bank Park stadion?
1 Citizens Bank Way, Philadelphia, PA 19148, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Philadelphia Phillies?
Het speelschema van de Philadelphia Phillies kun je hier bekijken.

CITIZENS BANK PARK OP GOOGLE MAPS

PHILADELPHIA PHILLIES HISTORIE

De Philadelphia Phillies is één van de oudste baseball teams in de Verenigde Staten. De Phillies zijn opgericht in 1883 onder de naam Philadelphia Quakers, waarna het in 1889 verderging onder de naar Philadelphia Phillies. De World Series werden slechts twee keer gewonnen, in 1980 en 2008.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s