Op slechts twee uur rijden van New York ligt Philadelphia, één van de meest toeristische steden van Amerika. Breng je een bezoek aan Philadelphia? Dan mag een wedstijd van de Philadelphia Phillies niet ontbreken. Via onze website vind je alle informatie en koop je eenvoudig Philadelphia Phillies tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Philadelphia Phillies spelen hun thuiswedstrijden in Citizens Bank Park. Het stadion biedt plaats aan ruim 43.000 toeschouwers en ligt op een groot terrein omgeven door parkeerplekken. Op hetzelfde terrein vind je ook een Amarican football en basketbal/ijshockey stadion. Voor alle grote Amerikaanse sporten kun je hier dus terecht!

KOOP PHILADELPHIA PHILLIES TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Philadelphia Phillies tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Citizens Bank Park. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Philadelphia Phillies tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Philadelphia Phillies geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Citizens Bank Park stadion zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Citizens Bank Park. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten. [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het Citizens Bank Park stadion?” state=”closed”] 1 Citizens Bank Way, Philadelphia, PA 19148, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Philadelphia Phillies?” state=”closed”]Het speelschema van de Philadelphia Phillies kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

CITIZENS BANK PARK OP GOOGLE MAPS

PHILADELPHIA PHILLIES HISTORIE

De Philadelphia Phillies is één van de oudste baseball teams in de Verenigde Staten. De Phillies zijn opgericht in 1883 onder de naam Philadelphia Quakers, waarna het in 1889 verderging onder de naar Philadelphia Phillies. De World Series werden slechts twee keer gewonnen, in 1980 en 2008.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s