Philadelphia 76ers tickets kopen voor je rondreis door Oost-Amerika? Of ben je in Philadelphia voor zaken? Breng dan zeker een bezoek aan het Wells Fargo Center, het stadion van de Philadelphia 76ers. Tickets voor een NBA basketbalwedstrijd van de Philadelphia 76ers koop je eenvoudig via AmericanSportTickets bij het officiële verkoopkanaal!

PHILADELPHIA 76ERS TICKETS

Op een uur rijden van New York (thuisbasis van de New York Knicks en New York Yankees) ligt de Amerikaanse stad Philadelphia. Met ruim 1,5 miljoen inwoners is Philadelphia één van de grootste steden in de Verenigde Staten. De stad is opgericht in 1682 en daarmee ook één van de oudste steden van het land. Vandaag de dag zie je de rijke historie van Philadelphia terug in gebouwen als de Independence Hall en The Betsy Ross House. En vergeet ook niet Elfreth’s Alley, een straat met tientallen huizen uit de periode 1703 – 1836.

Ook alle grote Amerikaanse topsporten worden al decennia lang beoefend in Philadelphia. De American Football club, de Philadelphia Eagles, is opgericht in 1965. De Philadelphia Phillies (honkbal) bestaat zelfs al sinds 1883. En de Philadelphia 76ers zijn opgericht in 1963.

De Philadelphia 76ers spelen hun thuiswedstrijden in het Wells Fargo Center. Er kunnen ruim 20.000 mensen in het stadion dat ook gebruikt wordt voor ijshockey (de Philadelphia Flyers). Amerikanen maken een enorme show van een NBA basketbalwedstrijd, te beginnen met het Amerikaanse volkslied. Tijdens de pauzes (time outs) zijn er cheerleaders, worden er basketbalshirtjes het publiek ingeschoten en zijn er optredens. Dat maakt een wedstrijd van de Philadelphia 76ers een enorme belevenis voor jong en oud!

Ben je in Philadelphia in de periode oktober – april voor zaken of een rondreis door de staat Pennsylvania? Dan mag een typisch Amerikaanse NBA basketbalwedstrijd niet ontbreken. Philadelphia 76ers tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

KOOP PHILADELPHIA 76ERS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Philadelphia 76ers tickets bij onze partner TicketNetwork. Op een kaart van het stadion (Wells Fargo Center) kun je alle plekken en prijzen bekijken. Op die manier kun je alle tickets eenvoudig vergelijken! Na het bestellen ontvang je per e-mail een PDF met QR-code, dit zijn je Philadelphia 76ers tickets. Je kunt de QR-code bij het stadion laten scannen vanaf je telefoon.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Philadelphia 76ers geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Wells Fargo Center zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 2 jaar en jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.[/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het Wells Fargo Center?” state=”closed”]3601 S Broad St, Philadelphia, PA 19148, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Philadelphia 76ers?” state=”closed”]Het speelschema van de Philadelphia 76ers kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

WELLS FARGO CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s