Ben je in Orlando voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het Amway Center, het stadion van de Magic. Orlando Magic tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

ORLANDO MAGIC TICKETS

Florida is één van de meest toeristische staten van Amerika. En dat komt natuurlijk vooral door het subtropische klimaat. Je vindt er prachtige natuur (de Everglades en The Keys) en vele pretparken. Orlando is samen met Miami de meest bezochte stad in Florida. Naast Disney World en Universal Studios vind je er waterpretpark Volcano Bay, SeaWorld Park en het indrukwekkende Kennedy Space Center

Ook voor Amerikaanse sport kun je uitstekend terecht in Florida. De staat telt 2 NBA basketbalteams; de Miami Heat en Orlando Magic. De Orlando Magic doet uitstekend mee in de NBA competitie. De helft van alle seizoenen wisten ze de Playoffs te halen. De 16 beste basketbalteams (van de 30) in de reguliere competitie mogen deelnemen aan de Playoffs waar gestreden wordt om de NBA-titel. Ondanks het spelen van 2 NBA finales (in 1995 en 2009) wist de Orlando Magic de titel niet te winnen.

Ben je in Orlando voor zaken of een reis? Dan mag je een bezoek aan de Orlando Magic eigenlijk niet missen. Een NBA wedstrijd is een typische Amerikaanse belevenis en de Amerikanen gaan helemaal uit hun dak. Zowel tijdens de wedstrijd als tijdens de pauze, waarin entertainment en muziek elkaar snel afwisselen. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Orlando Magic een enorme belevenis.

De Olando Magic spelen hun thuiswedstrijden in het Amway Center. Het stadion biedt plaats aan ruim 18.000 bezoekers. Het stadion is gebouwd in 2010 en is daarmee één van de nieuwste stadions in de NBA. Wil je Orlando Magic tickets kopen? Tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Orlando Magic geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Amway Center zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen kleiner dan 91 cm (36 inch) mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van het Amway Center?
400 W Church St #200, Orlando, FL 32801, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Orlando Magic?
Het speelschema van de Orlando Magic kun je hier bekijken.

AMWAY CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s