Misschien wel de meest bekende sportclub ter wereld: de New York Yankees. Een bezoek aan de Yankees mag eigenlijk niet missen tijdens je trip naar New York! Tickets voor de New York Yankees koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen.

NEW YORK YANKEES TICKETS

Ga je naar voor zaken of een citytrip naar New York? Dan mag een bezoek aan een Amerikaanse sportwedstrijd eigenlijk niet ontbreken. Amerikanen zijn gek op sport, het is een enorm belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur. De New Yorkers gaan helemaal uit hun dak bij een honkbalwedstrijd. De sfeer is er fantastisch en hooligans kennen ze niet in Amerika.

In New York zit je helemaal goed als je een typisch Amerikaanse sportwedstrijd wil bezoeken. Van oktober tot april kun je terecht bij NBA basketbal, om precies te zijn bij de New York Knicks en Brooklyn Nets. Het MLB honkbal loopt van maart tot september. En het NFL football seizoen loopt van september t/m december. Je kunt dus het hele jaar in New York terecht voor Amerikaanse topsport op het hoogste niveau!

New York is een fantastische stad! Het bruist er van de energie en er zijn ontzettend veel bezienswaardigheden. Je maakt je bezoek aan New York echt compleet met een bezoek aan de New York Yankees!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de New York Yankees geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het stadion zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Yankee Stadium. Kinderen van 3 jaar en jonger en kleiner dan 30 inch (76 cm) mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten.
Wat is het adres van het Yankee Stadium?
1 E 161 St, The Bronx, NY 10451, Verenigde Staten
Wanneer spelen de New York Yankees?
Het speelschema van de New York Yankees kun je hier bekijken.
Kan ik parkeren bij het Yankee Stadium?
Rondom het Yankee Stadium zijn volop mogelijkheden om een auto te parkeren. Op deze website vind je een afbeeldingen met alle parkeergelegenheden (klik op de afbeelding voor groot formaat). Direct een parkeerplek online reserveren kan eenvoudig via Spothero.
Hoe laat moet ik bij het stadion zijn?
We raden aan om ongeveer 45 minuten voor het begin van de wedstrijd aanwezig te zijn bij het Yankee Stadium. Je hebt dan alle tijd om nog even een rondje te lopen door het stadion, de fanstore te bezoeken of eten en drinken te halen. Neem ongeveer 10 minuten voor de wedstrijd plaats op je plek zodat je kunt luisteren naar het Amerikaanse volkslied welke voorafgaand aan elke wedstrijd wordt voorgedragen.
Hoe krijg ik mijn tickets?
Bestel je tickets bij onze partner ticketnetwork.com? Dan ontvang je de tickets voor de New York Yankees in de e-mail met daarin een PDF met een QR code. Deze PDF hoef je niet te printen. De QR code wordt gescand vanaf je telefoon bij de ingang en geeft je toegang tot het Yankee Stadium.
Wat zijn de beste tickets voor de New York Yankees?
De beste plekken in het Yankee Stadium zijn de plekken vlak achter de “cather” (de vanger van de bal) en de “batter” (de slagman). Hoe dichter je op het veld zit, hoe hoger de prijzen voor de tickets. De prijzen voor de duurste plekken kunnen oplopen tot ruim 1.000 dollar. Voor een ‘normale’ ticket betaal je ongeveer 30 a 100 dollar. De prijs is onder anderen afhankelijk van de tegenstander en stand in de competitie. Op deze website kun je eenvoudig alle plekken bekijken en door op een vak te klikken krijg je een indruk van het uitzicht op het veld.
Wat kost een ticket van de New York Yankees?
De prijzen van de New York Yankees tickets variëren enorm. Komt er een populair team op bezoek? Dan liggen de prijzen stukken hoger. Ook het plekje in het stadion heeft veel invloed op de prijs. De prijzen variëren van zo’n $30 tot ruim $1.000 per kaartje. Laat je niet afschrikken door deze hoge prijzen, vaak kun je al een goede plekken krijgen tussen de 30 en 100 dollar. Bij onze partner ticketnetwork.com kun je eenvoudig alle prijzen vergelijken op een interactieve kaart met alle plekken in het stadion.
Kan ik het Yankee Stadium bereiken met het openbaar vervoer?
Dat kan zeker! Het Yankee Stadium ligt in de wijk The Bronx vlak naast Manhatten. Je kunt er eenvoudig komen met de taxi of metro. Het stadion ligt naast metrostation “161st Street-Yankee Stadium”.

Tip: Download de app NYC Subway (iOS / Android). Met deze app kun je eenvoudig een route plannen. De app geeft aan welke kleur lijn je moet hebben en hoeveel tijd het duurt om op de plaats van bestemming te komen. Een andere tip is het gebruik van een Uber taxi. Een rit in een Uber taxi is doorgaans voordelig, vooral omdat het Yankee Stadium gunstig gelegen is ten opzichte van Manhattan, de plek waar je naar alle waarschijnlijkheid verblijft. Een Uber taxi betaal je eenvoudig via de Uber app welke gekoppeld is met je creditcard.
Wat mag ik niet meenemen in het stadion?
Bij de ingang van het Yankee Stadium wordt je bagage gecontroleerd. Grote rugzakken of koffers mogen niet mee het stadion in. Kleine tassen (40 x 40 x 20 cm) mogen wel mee. Ook professionele camera apparatuur (waaronder ook een GoPro) mag niet mee.

Mensen mogen eten meenemen in het stadion voor eigen consumptie. Fruit zoals appels of sinaasappels dient gesneden en goed verpakt te worden. Een doorzichtige fles water (tot 1 liter) mag ook mee het stadion in. Zoals je leest zijn de regels omtrent het meenemen van eten en drinken heel specifiek. Twijfel je ergens over? Neem dan een kijkje in de informatie guide van de Yankees.

NEW YORK YANKEES STADION

De New York Yankees spelen hun thuiswedstrijden in het Yankee Stadium. Het stadion is gigantisch, het biedt plaats aan ruim 54.000 toeschouwers. Het Yankee Stadium is in 2009 geopend en het is daarmee één van de nieuwste stadions in de MLB. De kosten om het Yankee Stadium te realiseren bedroegen maar liefst 1,6 miljard Dollar. Het is daarmee het duurste MLB honkbalstadion ooit gebouwd.

Het Yankee Stadium ligt in de wijk The Bronx. De wijk wordt geschieden met Manhattan door de Harlem River. Het Yankee Stadium is vanuit Manhattan zeer goed te bereiken door de 13 bruggen en 3 tunnels die Manhattan en The Bronx met elkaar verbindt.

YANKEE STADIUM OP GOOGLE MAPS

HISTORIE NEW YORK YANKEES

De New York Yankees zijn opgericht in 1901 in de Amerikaanse stad Baltimore in de staat Maryland. In de eerste jaren waren de Yankees actief onder de naam Baltimore Orioles. In 1903 verhuisde het team naar New York waar het verderging onder de naam New York Highlanders. In de pers werden de Highlanders vaak aangeduid als “Yankees” en “Yanks” en in 1913 veranderde de naam definitief naar New York Yankees.

De Yankees werden in 1973 gekocht door de Amerikaanse zakenman George Steinbrenner voor 8,8 miljoen dollar. Tot zijn dood in 2010 was miljardair Steinbrenner eigenaar van de Yankees, waarna zijn zoon Harold Steinbrenner het eigenaarschap van de Yankees overnam. Vandaag de dag worden de New York Yankees door het Amerikaanse zakenblad Forbes geschat op een waarde van 4,6 miljard dollar.

De sportieve prestaties van de Yankees zijn ongekend. De honkbalclub uit New York won maar liefst 27 keer de World Series, de finale van de Major League Baseball (MLB). De belangrijkste tegenstanders van de Yankees zijn de St. Louis Cardinals en Boston Red Sox, met respectievelijk 11 en 9 overwinningen in de World Series. Het laatste grote succes van de Yankees dateert uit 2009.

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s