New York Rangers

Ga je naar New York en wil je alvast New York Rangers tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig New York Rangers tickets bij het officiële verkoopkanaal! De New York Rangers is één van de meest populaire Hockey teams in de Verenigde Staten. Zeker onder de miljoenen toeristen die New York jaarlijks bezoeken zijn de Rangers enorm populair.

Hockey is in Amerika een grote sport, samen met basketbal, honkbal en football. Het is een hele snelle en fysieke sport waardoor er continu actie en sensatie is. De Rangers is niet het enige ijshockey team in New York. In het Barclays Center in Brooklyn spelen de New York Islanders die ook actief zijn in de NHL.

NEW YORK RANGERS WEDSTRIJD BEZOEKEN

De New York Rangers spelen hun thuiswedstrijden in de Madison Square Garden. De arena wordt ook wel “The Garden” genoemd en is naar eigen zeggen “The World’s Most Famous Arena”. De arena is ook de thuisbasis van NBA basketbalteam de New York Knicks.

Bij een hockeywedstrijd kunnen er ruim 18.000 toeschouwers in de Madison Square Garden. De arena is zeer centraal gelegen in Mahattan, gelegen tussen 7th en 8th Avenue op enkele minuten loopafstand van andere grote highlights als het Empire State Building en Times Square. Eigenlijk is The Garden – welke al sinds 1968 in gebruik is – alleen al de moeite waard om de New York Rangers te bezoeken. Er ligt enorm veel historie in het stadion en de locatie in hartje Manhattan is uniek!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de New York Rangers geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Madison Square Garden zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante stadion. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van het Madison Square Garden?
4 Pennsylvania Plaza, New York, Verenigde Staten
Wanneer spelen de New York Rangers?
Het speelschema van de New York Rangers kun je hier bekijken.

DE BESTE NEW YORK RANGERS TICKETS

De beste plekken bij een wedstrijd van de New York Rangers vind je aan de lange zijde waarbij je een volledig uitzicht hebt op het veld. Dat zijn vak 105 t/m 109 en vak 115 t/m 119. Dit zijn de mooiste New York Rangers tickets en daarom ook prijzig: variërend van 150 tot 350 dollar per ticket. Een goed alternatief zijn de overige plekken in de 100 series (achter het doel) en de plekken in de 200 series (deze plekken liggen iets verder van het veld af).

De goedkoopste New York Rangers tickets vind je op de plekken in de nok van het stadion. De tickets in de series 300 en 400 liggen dusdanig ver van het veld af, dat het moeilijk is om het spel (met een kleine puck) goed te kunnen volgen. Deze plekken raden we om die reden af. Maar, altijd beter iets van niets, dus wil je voor een zacht prijsje (rond de 50 dollar per ticket) een wedstrijd van de New York Rangers bijwonen, dan zijn deze plekken alsnog een optie.

Ons advies: vergelijk alle New York Rangers tickets goed. Op deze website kun je eenvoudig alle plekken in het stadion bekijken met de prijzen die erbij horen. Zo kun je voor een mooie prijs hele goede plekken in het stadion vinden!

MADISON SQUARE GARDEN OP GOOGLE MAPS

NEW YORK RANGERS HISTORIE

De New York Rangers is één van de oudste hockeyteams in de NHL. De Rangers zijn één van de Original Six, de 6 teams die 25 seizoenen speelden tussen 1942 en 1967. De Original Six bestond enkel uit ijshockeyteams gelegen in Noord-Oost Amerika en Canada: Chicago, Detroit, Toronto, Montreal, Boston en New York. In 1965 werd besloten om de NHL competitie uit te breiden met nog eens 6 teams, voornamelijk uit het westen van Amerika. Daarmee werd de NHL definitief een landelijke competitie.

De New York Rangers werd opgericht in 1926 door Ted Rickard. In het tweede seizoen werden de Rangers direct kampioen met een overwinning op de Montreal Maroons. Ook in de jaren daarna waren de New York Ranger succesvol, met een Stanley Cup finaleplek in 1929 (verloren), 1932 (verloren) en 1933 (gewonnen).

Tussen de jaren ’40 en ’60 waren de Rangers minder succesvol. Het team eindigde vaak laatste in de competitie waardoor het team niet deelnam aan de Playoffs. Pas in 1972 en 1979 werd de Stanley Cup finale weer bereikt. Beide keren werd er verloren. Pas in 1994, na ruim 50 jaar, werd de Stanley Cup weer gewonnen met een overwinning op de Vancouver Canucks. Dit New York Rangers wisten dit grote succes niet vast te houden in de jaren die volgden.

Het laatste grote succes van de Rangers dateert uit 2014. De Stanley Cup werd gewonnen met een overwinning op de Los Angeles Kings. Al met al is het succes van de Rangers sinds de oprichting beperkt. De Rangers hebben de Stanley Cup 4 keer gewonnen in bijna 100 seizoenen. De andere 5 Original Six teams hebben aanzienlijk meer titels op zak, met als absolute nummer 1 de Montreal Canadiens met in totaal 24 Stanley Cup overwinningen.

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s