New York Mets

Ga je naar New York en wil je alvast New York Mets tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig New York Mets tickets bij het officiële verkoopkanaal!

New York City telt twee honkbalclubs die actief zijn in de MLB: de New York Yankees en de New York Mets. De New York Yankees is het meest populair onder Nederlanders om te bezoeken. En dat is niet zo gek, de Yankees is misschien wel de meest beroemde sportclub ter wereld. Toch is ook een bezoek aan de New York Mets enorm de moeite waar, en op onze website lees je waarom!

NEW YORK METS WEDSTRIJD BEZOEKEN

De New York Mets spelen hun thuiswedstrijden in Citi Field Stadium in de New Yorkse wijk Queens. Het is stadion is in 2009 in gebruik genomen en daarmee één van de nieuwste stadions in de MLB competitie. Er kunnen afgerond 42.000 bezoekers in het stadion, ruim 5.000 minder dan in het stadion van stadsgenoot de Yankees. Maar hier geldt: groter is niet altijd beter, een kleiner stadion zorgt voor veel sfeer!

Ondanks dat het Citi Field Stadium op ruim 15 km vanaf Manhattan ligt (vanaf het Empire State Building), is het stadion zeer goed te bereiken. En dat kan natuurlijk ook niet anders met de grote aantallen bezoekers die de Mets komen supporten. Metrolijn 7 gaat van Manhattan naar het Citi Field Stadium, niet te missen dus. De metro is vaak een betere (goedkopere) optie dan de taxi, omdat het verkeer behoorlijk vast kan staan op de bruggen die Manhattan en Queens met elkaar verbindt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de New York Mets geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Citi Field Stadium zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Citi Field Stadium. Kinderen kleiner dan 32 inch (81 cm) mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten.
Wat is het adres van het Citi Field Stadium?
41 Seaver Way, Queens, NY 11368, Verenigde Staten
Wanneer spelen de New York Mets?
Het speelschema van de New York Mets kun je hier bekijken.

DE BESTE NEW YORK METS TICKETS

De beste plekken in het Citi Field Stadium zijn de plekken vlak achter de “cather” (de vanger van de bal) en de “batter” (de slagman). Hoe dichter je op het veld zit, hoe hoger de prijzen voor de tickets. De ticketprijzen variëren enorm, van 10 dollar tot enkele honderden dollars voor de mooiste plekken. Op deze website kun je eenvoudig alle plekken in het stadion bekijken met de prijzen die erbij horen. Zo kun je voor een mooie prijs hele goede plekken in het stadion vinden!

New York Mets tickets zijn geschikt voor jong en oud! Voor kinderen is een wedstrijd van de Mets een enorme belevenis die ze nooit zullen vergeten. En de fantastische sfeer in het stadion maakt dat een wedstrijd ook enorm leuk is voor niet-sportliefhebbers.

De New York Mets zijn enorm populair onder New Yorkers. Jarenlang was de Yankees de nummer 1 honkbalclub in New York, maar de Mets winnen steeds meer aan populariteit. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de New York Mets de populairste baseballclub is onder New Yorkers. Wil je je tijdens je bezoek aan The Big Apple even helemaal onderdompelen in de New Yorkse sportcultuur? Dan mag een wedstrijd van de New York Mets niet ontbreken!

CITI FIELD STADIUM OP GOOGLE MAPS

NEW YORK METS HISTORIE

In het jaar 1962 werd de New York Mets opgericht. Hiertoe werd besloten toen de Dodgers en Giants de oostkust van de VS verruilden voor de westkust, waardoor er geen team uit New York meer actief was in de National League (competitie binnen de MLB). De New York Mets wonnen 2 keer de World Series, in het jaar 1969 en 1986. Ook later waren de Mets succesvol. In 2000 en 2015 werden ze kampioen van de National League.

Van 1964 t/m 2008 speelden de Mets in het Shea Stadium gelegen in de New Yorkse wijk Queens. Het stadion bood plaats aan 45.000 toeschouwers. Pal naast het Shea Stadium werd in 2006 gestart met de bouw van het hypermoderne Citi Field Stadium, dat plaats biedt aan ruim 42.000 toeschouwers. De bouw van het stadion kostte maar liefst 850 miljoen dollar. Sponsor van het stadion is Citygroup Inc., de op één na grootste bank in Amerika. Citigroup Inc. betaald 20 miljoen dollar per jaar voor de naamrechten van het Citi Field Stadium.

Eigenaar van de New York Mets is de Amerikaanse zakenman Fred Wilpon. De miljonair is tevens voorzitter van de Mets. Rond 2009 kwam Wilpon in opspraak toen bleek dat hij een aanzienlijk deel van zijn vermogen geïnvesteerd had in het investeringsfonds van Bernard Madoff. Zakenman Madoff kreeg 150 jaar gevangenisstraf voor de grootste individuele investeringsfraude ooit met een omvang van vele miljarden. De financiële situatie van Wilpon leidde in 2011 tot de verkoop van een minderheidsbelang van de New York Mets aan de investeerder David Einhorn.

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s