Ben je in New York tussen augustus en januari? Bekijk dan zeker of je een wedstrijd van de New York Jets kunt bijwonen. American football is de populairste sport in Amerika. Op 30 minuten van Manhattan staat het MetLife Stadium, de thuisbasis van de New York Jets. New York Jets tickets bestel je eenvoudig via AmericanSportTickets.nl bij het officiële verkoopkanaal!

NEW YORK JETS WEDSTRIJD BEZOEKEN

Een New York Jets wedstrijd bijwonen is een bijzondere en unieke belevenis! Alle thuiswedstrijden zijn standaard uitverkocht en New York Jets tickets zijn vrij prijzig. Maar laat je hier niet door afschrikken! Het bezoeken van een American football wedstrijd in New York is een typisch Amerikaanse belevenis. En ook een hele sociale gebeurtenis. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er uitgebreid gedronken en gebarbecued op de parkeerplaats. Amerikanen noemen dit een Tailgate Party (achterklep feest) en het parkeerterrein is omgetoverd tot een heus festivalterrein.

New York telt twee American football teams: de New York Jets en New York Giants. Beide teams spelen hun thuiswedstrijden in het MetLife Stadium. Er kunnen maar liefst 82.500 toeschouwers in het imposante stadion. De New York Giants is de meest succesvolle club van New York. Ze wonnen de Super Bowl vier keer, tegen één overwinnen van de Jets in 1968.

Vanuit Manhattan reis je eenvoudig met de metro naar het MetLife Stadium. Vanuit Penn Station (Pennsylvania Station, 8th Avenue 31st Street) in hartje Manhattan duurt de reis ongeveer 30 minuten. In de NJ TRANSIT hal pak je de trein naar Secaucus Junction (SEC). Daar aangekomen stap je over op een trein naar het stadion. Je kunt simpelweg alle New York Jets fans volgen op het station, er reizen er duizenden naar een wedstrijd van de New York Jets. Kan niet missen!

TIP: In het MetLife Stadium is het niet mogelijk om eten en drinken contant af te rekenen. Neem dus een creditcard mee om iets te kunnen kopen in het stadion.

KOOP NEW YORK JETS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig New York Jets tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het MetLife Stadium. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je New York Jets tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Wat is het adres van het MetLife Stadium?” state=”closed”]1 MetLife Stadium Dr, East Rutherford, NJ 07073, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de New York Jets?” state=”closed”]De New York Giants spelen het reguliere seizoen tussen begin september en begin januari. In augustus worden er vaak ‘preseason’ wedstrijden gespeeld, die ook stukken goedkoper zijn om te bezoeken. Het speelschema van de New York Giants kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

METLIFE STADIUM OP GOOGLE MAPS

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s