Ga je naar New York en wil je een American football wedstrijd bezoeken? Via onze website koop je New York Giants tickets bij het officiële verkoopkanaal. Football is de populairste sport in Amerika en daarom een enorme belevenis. We raden aan om je New York Giants tickets vooraf te bestellen. Tickets zijn heel populair en alle wedstrijden zijn uitverkocht. Door online tickets te kopen ben je verzekerd van een plek in het MetLife Stadium.

NEW YORK GIANTS WEDSTRIJD BEZOEKEN

De New York Giants is de nummer 1 American football club van New York. Er is nog een football club in New York, de New York Jets. De Jets zijn historisch gezien minder succesvol van de Giants, met slechts één Super Bowl overwinning tegenover vier overwinningen van de New York Giants. De Super Bowl is de grote finale van het American football seizoen waarin de kampioen van de American Football Conference (AFC) het opneemt tegen de kampioen van de National Football Conference (NFC).

De New York Giants spelen in het MetLife Stadium. In het gigantische stadion kunnen maar liefst 82.500 toeschouwers. Het MetLife stadium is het grootste stadion in de NFL competitie en staat in New Jersey. Vanaf hartje Manhattan reis je in circa 30 minuten naar het MetLife Stadium.

Vanuit Manhattan reis je eenvoudig met de metro naar het MetLife Stadium. Vanuit Penn Station (Pennsylvania Station, 8th Avenue 31st Street) in hartje Manhattan duurt de reis ongeveer 30 minuten. In de NJ TRANSIT hal pak je de trein naar Secaucus Junction (SEC). Daar aangekomen stap je over op een trein naar het stadion. Je kunt simpelweg alle New York Giants fans volgen op het station, er reizen er duizenden naar een wedstrijd van de New York Giants. Kan niet missen!

Ga ruimschoots voor de wedstrijd naar het stadion. Voor de wedstrijd verzamelen duizenden fans zich op het uitgestrekte parkeerterrein voor het stadion voor een ’tailgate party’. Een tailgate party (letterlijke vertaling ‘achterklep feest’) is een sociaal event voorafgaand aan een wedstrijd waarbij men samen gaat drinken en barbecueën.

TIP: In het MetLife Stadium is het niet mogelijk om eten en drinken contant af te rekenen. Neem dus een creditcard mee om iets te kunnen kopen in het stadion.

KOOP NEW YORK GIANTS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig New York Giants tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het MetLife Stadium. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je New York Giants tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Wat is het adres van het MetLife Stadium?” state=”closed”]1 MetLife Stadium Dr, East Rutherford, NJ 07073, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de New York Giants?” state=”closed”]De New York Giants spelen het reguliere seizoen tussen begin september en begin januari. In augustus worden er vaak ‘preseason’ wedstrijden gespeeld, die ook stukken goedkoper zijn om te bezoeken. Het speelschema van de New York Giants kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

METLIFE STADIUM OP GOOGLE MAPS

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s