Ben je in New Orleans voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het Smoothie King Center, het stadion van de New Orleans Pelicans. Tickets voor de New Orleans Pelicans koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

NEW ORLEANS PELICANS TICKETS

In het zuiden van Amerika ligt New Orleans. Het is de stad van de gospel, jazz en hiphop. Muziek speelt een ontzettend belangrijke rol in de geschiedenis van New Orleans. En dat zie je vandaag de dag terug in onder anderen Bourbon Street, een straat vol met bars, restaurants en heel veel muziek. Een bezoek aan Bourbon Street mag eigenlijk niet missen tijdens je bezoek aan New Orleans!

New Orleans kwam in 2005 internationaal in het nieuws door de enorme overstromingen als gevolg van de orkaan Katrina. Ongeveer 80% van de gehele stad kwam onder water te staan. Door de orkaan kwamen 1.833 mensen om het leven en de materiële schade bedroeg 153 miljard dollar. New Orleans is een arme stad en niet iedereen kon de stad te verlaten. De Mercedes-Benz Superdome, het stadion van New Orleans Saints (American Football), bood tijdens de orkaan onderdak aan 9.000 inwoners die de stad niet konden verlaten.

Voor Amerikaanse sport, een heel belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur, zit je goed in New Orleans. NBA basketbal vind je bij de New Orleans Pelicans. En voor American Football kun je naar de New Orleans Saints. De stadions van beide clubs liggen pal naast elkaar; het Smoothie King Center en de Mercedes-Benz Superdome.

Als je in New Orleans bent dan mag een bezoek aan de New Orleans Pelicans eigenlijk niet ontbreken. Een NBA wedstrijd is een typische Amerikaanse belevenis en de Amerikanen gaan helemaal uit hun dak. Zowel tijdens de wedstrijd als tijdens de pauze, waarin entertainment en muziek elkaar snel afwisselen. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de New Orleans Pelicans een enorme belevenis.

De New Orleans Pelicans spelen hun thuiswedstrijden in het Soomthie King Center. Het stadion biedt plaats aan 18.500 toeschouwers. Wil je New Orleans Pelicans tickets kopen? Tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de New Orleans Pelicans geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Soomthie King Center zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van het Smoothie King Center?
1501 Dave Dixon Dr, New Orleans, LA 70113, Verenigde Staten
Wanneer spelen de New Orleans Pelicans?
Het speelschema van de New Orleans Pelicans kun je hier bekijken.

SMOOTHIE KING CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s