Ben je in Minneapolis in de Amerikaanse staat Minnesota voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het Target Center, het stadion van de Minnesota Timberwolves. Tickets voor een NBA basketbalwedstrijd van de Minnesota Timberwolves koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

MINNESOTA TIMBERWOLVES TICKETS

De stad Minneapolis ligt helemaal in het noorden van Amerika en telt ruim 400.000 inwoners. Dwars door de stad loopt de Mississippie River, een meer van bijna 4.000 kilometer lang dwars door de Verenigde Staten, van Noord naar Zuid. Liefhebbers kunnen een boottocht maken over de rivier of, iets sportiever, een kajak huren (zie boot tours).

Als je in Amerika bent dan denk je al gauw aan Amerikaanse topsport. Want daar zijn Amerikanen gek op. Het bezoeken van een sportwedstrijd mag dan ook niet ontbreken aan je bezoek aan Minneapolis. Alle grote Amerikaanse sporten zijn aanwezig in de stad: honkbal (de Minnesota Twins), football (de Minnesota Vikings) en NBA basketbal, bij de Minnesota Timberwolves. In de wintermaanden is er basketbal en football, in de zomermaanden honkbal.

De Minnesota Timberwolves zijn opgericht in 1989. Basketballen kunnen ze in Minneapolis, in 2018 stonden ze nog in de NBA Playoffs (de opmaak naar de NBA finale). Een NBA-titel wisten de Minnesota Timberwolves echter nooit te bemachtigen. De Timberwolves spelen hun thuiswedstrijden in het Target Center dat plaats biedt aan bijna 19.000 toeschouwers. Hoofdsponsor van het stadion is de winkelketen Target, op Walmart na de grootste winkelketen in Amerika. Target is ook sponsor van Target Field, het stadion van de Minnesota Twins (honkbal) dat pal naast het Target Center ligt.

Ben je in Minneapolis in de periode oktober – april voor zaken of een rondreis door de staat Minnesota? Dan mag een typisch Amerikaanse NBA basketbalwedstrijd niet ontbreken. Amerikanen maken een enorme show van een NBA basketbalwedstrijd en de sfeer is fantastisch. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Minnesota Timberwolves een enorme belevenis. Minnesota Timberwolves tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Minnesota Timberwolves geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Target Center zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van het Target Center?
600 N 1st Ave, Minneapolis, MN 55403, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Minnesota Timberwolves?
Het speelschema van de Minnesota Timberwolves kun je hier bekijken.

TARGET CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s