Ben je in Milwaukee voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het Fiserv Forum, het stadion van de Milwaukee Bucks. Tickets voor een NBA basketbalwedstrijd van de Milwaukee Bucks koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

MILWAUKEE BUCKS TICKETS

Op ruim een uur rijden van miljoenenstad Chicago, thuisbasis van de Chicago Bulls, ligt de stad Milwauke. Er wonen ruim 600.000 mensen in Milwaukee en het is de grootste stad van de staat Wisconsin. Milwaukee is wereldberoemd geworden door de vrienden William Harley en Arthur Davidson, de grondleggers van Harley Davidson motoren. Vandaag de dag kun je een bezoek brengen aan het Harley Davidson Museum, één van de populairste to do’s in Milwaukee.

Voor het bezoeken van een typisch Amerikaanse sportwedstrijd zit je goed in Milwaukee. De stad heeft twee grote sportteams, de Milwaukee Brewers (MLB honkbal) en de NBA basketballers van de Milwaukee Bucks. Thuisbasis van de Bucks is het Fiserv Forum in hartje Milwaukee. Het stadion – dat in gebruik genomen is in 2018 – is één van de nieuwste arena’s in de NBA en biedt plaats aan ruim 17.000 toeschouwers.

Ben je in Milwaukee in de periode oktober – april voor zaken of een rondreis door Noord-Amerika? Dan mag een typisch Amerikaanse NBA basketbalwedstrijd niet ontbreken. Amerikanen maken een enorme show van een NBA basketbalwedstrijd en de sfeer is fantastisch. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Milwaukee Bucks een enorme belevenis. Milwaukee Bucks tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

KOOP MILWAUKEE BUCKS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Milwaukee Bucks tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in de Fiserv Forum. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Milwaukee Bucks tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Milwaukee Bucks geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Fiserv Forum zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.[/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het Fiserv Forum?” state=”closed”]1111 Vel R. Phillips Ave, Milwaukee, WI 53203, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Milwaukee Bucks?” state=”closed”]Het speelschema van de Milwaukee Bucks kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

FISERV FORUM OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s