Miami Marlins tickets

Ga je naar de Amerikaanse stad Miami en wil je alvast Miami Marlins tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Miami Marlins tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Miami Marlins spelen hun thuiswedstrijden in het LoanDepot Park (tot 2021 Marlins Park genaamd). Het stadion biedt ruimte aan ruim 36.000 toeschouwers en is centraal gelegen in de stad Miami. Het LoanDepot Park is een relatief nieuw stadion geopend in 2012. De bouwkosten bedroegen maar liefst 643 miljoen dollar.

KOOP MIAMI MARLINS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Miami Marlins tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het LoanDepot Park. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Miami Marlins tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Miami Marlins geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het LoanDepot Park stadion zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante LoanDepot Park. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten. [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het LoanDepot Park stadion?” state=”closed”] 501 Marlins Way, Miami, FL 33125, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Miami Marlins?” state=”closed”]Het speelschema van de Miami Marlins kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

LOANDEPOT PARK OP GOOGLE MAPS

MIAMI MARLINS HISTORIE

De Miami Marlins is de Amerikaanse honkbalclub uit Miami Florida. De honkbalclub is opgericht in 1993 en speelde tot 2012 onder de naam ‘Florida Marlins’. De World Series werden twee keer gewonnen, in 1997 en 2003. Het grote succes van de Marlins is dus al bijna twee decennia geleden.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s