Ben je in het zonnige Miami voor een rondreis door Florida? Breng dan zeker een bezoek aan de American Airlines Arena, het stadion van de Miami Heat. Tickets voor de Miami Heat koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

MIAMI HEAT TICKETS

Miami is een fantastische stad! En dat vinden miljoenen toeristen die de stad jaarlijks bezoeken ook. De temperatuur ligt het gehele jaar boven de 20 graden en dat maakt van Miami ook een heerlijke bestemming in de wintermaanden. Als je in Miami bent dan ga je natuurlijk genieten van het subtropische klimaat op het strand. Ook kun je een uitstapje maken naar Everglades National Park, op slechts een uur rijden van Miami.

Ook voor Amerikaanse topsport zit je goed in Miami! En een typisch Amerikaanse sportwedstrijd mag eigenlijk niet ontbreken aan je trip. Amerikanen zijn helemaal gek op sport. Het is een heel belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur. Je kunt in Amerika terecht voor American Football (de Miami Dolphins), Baseball (de Miami Marlins) en natuurlijk Basketbal, bij de Miami Heat.

De Miami Heat spelen hun thuiswedstrijden in de American Airlines Arena. Het stadion biedt plaats aan 21.000 toeschouwers. De Miami Heat is één van de betere basketbalteams in de NBA. In de jaren 2006, 2012 en 2013 wisten ze de NBA titel te winnen. Twee titels zijn te danken aan één van de meest bekende spelers van de Miami Heat, LeBron James. Later is LeBron James verhuisd naar de Los Angeles Lakers. Een andere voormalige sterspeler die betrokken was bij het behalen van een NBA-titel (de eerste van de Miami Heat in 2006) is Shaquille O’Neal.

Als je in Miami bent in het basketbalseizoen (oktober tot april), breng dan zeker een bezoek aan de American Airlines Arena. De sfeer is er fantastisch en Amerikanen gaan helemaal uit hun dak. Het is ook zeer geschikt voor (kleine) kinderen, ze kijken hun ogen uit. En zijn de kinderen er naar verloop van tijd zat van? In de Amerikaanse cultuur is het geen probleem om een wedstrijd vroegtijdig te verlaten. Miami Heat tickets bestel je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Miami Heat geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. De American Airlines Arena zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van de American Airlines Arena?
601 Biscayne Blvd, Miami, FL 33132, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Miami Heat?
Het speelschema van de Miami Heat kun je hier bekijken.

AMERICAN AIRLINES ARENA OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s