Ben je in Memphis voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het FedEx Forum, het stadion van de Memphis Grizzlies. Tickets voor de New Memphis Grizzlies koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

MEMPHIS GRIZZLIES TICKETS

Memphis, de muziekstad van de wereld! Voor muziekliefhebbers een stad die je een keer gezien moet hebben. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Graceland, het landgoed van Elvis Presley. En ga ‘s avonds ook zeker naar Beale Street, het uitgaanscentrum van Memphis waar vanuit elke club livemuziek klinkt. En ga heerlijk eten onder het genot van livemuziek bij B.B. King’s Blues Club. Memphis is een fantastische stad met een rijke historie.

Memphis is de ook stad waar Martin Luther King vermoord is op 4 april 1968. Je kunt er een bezoek brengen aan het voormalige Lorraine Motel. King stond op het balkon van het motel toen hij werd doodgeschoten door een sluipschutter. Vandaag de dag kun je er naar het National Civil Rights Museum. In het museum kun je alles leren over de strijd van Afro Amerikanen voor gelijke rechten.

Voor Amerikaanse sport, een heel belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur, zit je goed in Memphis. Pal naast Beale Street staat het FedEx Forum, de thuisbasis van de Memphis Grizzlies. Tip: ga voorafgaand aan de wedstrijd van de Memphis Grizzlies een hapje eten in Beale Street en ga na afloop naar één van de vele live bands.

Als je in Memphis bent dan mag een bezoek aan de Memphis Grizzlies eigenlijk niet ontbreken. Een NBA wedstrijd is een typische Amerikaanse belevenis en de Amerikanen gaan helemaal uit hun dak. Zowel tijdens de wedstrijd als tijdens de pauze, waarin entertainment en muziek elkaar snel afwisselen. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Memphis Grizzlies een enorme belevenis.

De Memphis Grizzlies spelen hun thuiswedstrijden in het FedEx Forum. Het stadion biedt plaats aan 18.000 toeschouwers. Wil je Memphis Grizzlies tickets kopen? Tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Memphis Grizzlies geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het FedEx Forum zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van het FedEx Forum?
191 Beale St, Memphis, TN 38103, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Memphis Grizzlies?
Het speelschema van de Memphis Grizzlies kun je hier bekijken.

FEDEX FORUM OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s