Los Angeles Dodgers tickets

Ga ja naar Los Angeles en wil je Los Angeles Dodgers tickets kopen? Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de Los Angeles Dodgers en het Dodger Stadium.

Samen met New York en Miami is LA de meest toeristische stad in de USA. En niet zonder reden; Hollywood, Beverly Hills en natuurlijk de prachtige ligging aan zee zijn redenen om ’the city of dreams’ te bezoeken. Ook voor Amerikaanse topsport zit je in LA goed. Naast honkbal bij de Los Angeles Dodgers kun je naar twee NBA basketbalteams, NFL football en NHL ijshockey. Lees meer over topsport in LA in ons blog over alle sportwedstrijden in Los Angeles.

Ga je naar Los Angeles en wil je verzekerd zijn van tickets en goede plekken? Via onze website vind je alle informatie en koop je eenvoudig Los Angeles Dodgers tickets bij het officiële verkoopkanaal!

LOS ANGELES DODGERS WEDSTRIJD BEZOEKEN

De Los Angeles Dodgers spelen hun thuiswedstrijden in het Dodger Stadium. Het in 1962 geopende stadion is één van de oudste stadions in de MLB en biedt plaats aan ruim 34.000 bezoekers. Rondom het baseball stadion is volop parkeergelegenheid aanwezig (bekijk hier de parking map). Bekijk op de transportation-pagina van de MLB alle mogelijkheden om het Dodger Stadium te bereiken.

KOOP LOS ANGELES DODGERS TICKETS

In onderstaand schema vind je alle aankomende wedstrijden van de Los Angeles Dodgers. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Dodger Stadium. Vervolgens bestel je eenvoudig Los Angeles Dodgers tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Los Angeles Dodgers geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Dodger Stadium zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Dodger Stadium. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten.
Wat is het adres van het Dodger Stadium?
1000 Vin Scully Ave, Los Angeles, CA 90012, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Los Angeles Dodgers?
Het speelschema van de Los Angeles Dodgers kun je hier bekijken.

DODGER STADIUM OP GOOGLE MAPS

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s