Los Angeles Dodgers tickets

Ga ja naar Los Angeles en wil je Los Angeles Dodgers tickets kopen? Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de Los Angeles Dodgers en het Dodger Stadium.

Samen met New York en Miami is LA de meest toeristische stad in de USA. En niet zonder reden; Hollywood, Beverly Hills en natuurlijk de prachtige ligging aan zee zijn redenen om ’the city of dreams’ te bezoeken. Ook voor Amerikaanse topsport zit je in LA goed. Naast honkbal bij de Los Angeles Dodgers kun je naar twee NBA basketbalteams, NFL football en NHL ijshockey. Lees meer over topsport in LA in ons blog over alle sportwedstrijden in Los Angeles.

Ga je naar Los Angeles en wil je verzekerd zijn van tickets en goede plekken? Via onze website vind je alle informatie en koop je eenvoudig Los Angeles Dodgers tickets bij het officiële verkoopkanaal!

LOS ANGELES DODGERS WEDSTRIJD BEZOEKEN

De Los Angeles Dodgers spelen hun thuiswedstrijden in het Dodger Stadium. Het in 1962 geopende stadion is één van de oudste stadions in de MLB en biedt plaats aan ruim 34.000 bezoekers. Rondom het baseball stadion is volop parkeergelegenheid aanwezig (bekijk hier de parking map). Bekijk op de transportation-pagina van de MLB alle mogelijkheden om het Dodger Stadium te bereiken.

KOOP LOS ANGELES DODGERS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Los Angeles Dodgers tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Dodger Stadium. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Los Angeles Dodgers tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Los Angeles Dodgers geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Dodger Stadium zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Dodger Stadium. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten. [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het Dodger Stadium?” state=”closed”]1000 Vin Scully Ave, Los Angeles, CA 90012, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Los Angeles Dodgers?” state=”closed”]Het speelschema van de Los Angeles Dodgers kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

DODGER STADIUM OP GOOGLE MAPS

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s