Ben je in Denver voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het Pepsi Center, het stadion van de Denver Nuggets. Tickets voor een NBA basketbalwedstrijd van de Denver Nuggets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

DENVER NUGGETS TICKETS

In hartje Amerika, in de staat Colorado, ligt de stad Denver. Jaarlijks bezoeken ruim 30 miljoen mensen de stad en dat is niet zonder reden! De stad is prachtig gelegen aan de Rocky Mountains en veel mensen bezoeken Rocky Mountains Naitional Park. Heel bijzonder om te bezoeken is het Red Rocks Park, een openluchttheater tussen de rode rotsen. Grote artiesten als U2 en The Beatles hebben er opgetreden.

Ook in Denver zelf is er veel te beleven! Zo zijn er diverse monumentale gebouwen (Union Station, Colorado State Capitol), kun je naar diverse musea en is er natuurlijk volop Amerikaanse topsport. Denver is de thuisstad van de Denver Broncos (American Football), de Colorado Rockies (Honkbal) en de Denver Nuggets (NBA basketbal).

De Denver Nuggest spelen hun thuiswedstrijden in hartje Denver, in het Pepsi Center. Er kunnen ruim 19.000 toeschouwers in het stadion en een wedstrijd van de Denver Nuggets is een groot spectacel. Sport is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur en Amerikanen gaan dan ook helemaal uit hun dak. Er is volop show en entertainment, zoals cheerleaders, kanonnen die shirtjes in het publiek schieten en natuurlijk het Amerikaanse volkslied voor de start van de wedstrijd. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Nuggets een enorme belevenis die ze nooit meer zullen vergeten!

Ben je in Denver in de periode oktober – april voor zaken of een rondreis door het prachtige Colorado? Dan mag een typisch Amerikaanse NBA basketbalwedstrijd eigenlijk niet ontbreken. Denver Nuggets tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Denver Nuggets geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. Het Pepsi Center zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van het Pepsi Center?
1000 Chopper Cir, Denver, CO 80204, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Denver Nuggets?
Het speelschema van de Denver Nuggets kun je hier bekijken.

PEPSI CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s