Ben je in Dallas voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het American Airlines Center, het stadion van de Mavericks. Dallas Mavericks tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

DALLAS MAVERICKS TICKETS

Dallas is een prachtige stad in de staat Texas. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen Dallas. De stad verwierf internationale bekendheid door de moordaanslag op de Amerikaanse president John F. Kennedy op 22 november 1963. Ook de Amerikaanse soapserrie “Dallas”, welke ook jaren door miljoenen Nederlanders werd gevolgd, droeg bij aan de internationale naam en faam van de stad.

Als je in Dallas bent breng je natuurlijk een bezoek aan het Sixt Floor Museum, de plek waar het schot werd gelost op president John F. Kennedy. Het is één van de meest bijzondere plekken uit de Amerikaanse geschiedenis. En wil je even onderdompelen in de typische Texaanse Wild West-sfeer met Saloons en Steak Houses? Breng dan zeker een bezoek aan Fort Worth Stockyards Historic District, op zo’n 40 minuten rijden vanaf het centrum van Dallas.

Ook voor Amerikaanse sport, een heel belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur, zit je goed in Dallas. Naast de Dallas Mavericks vind je er American Football (Dallas Cowboys) en ijshockey (Dallas Stars).

Ben je in Dallas voor zaken of een reis? Dan mag je een bezoek aan de Dallas Mavericks eigenlijk niet missen. Een NBA wedstrijd is een typische Amerikaanse belevenis en de Amerikanen gaan helemaal uit hun dak. Zowel tijdens de wedstrijd als tijdens de pauze, waarin entertainment en muziek elkaar snel afwisselen. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Dallas Mavericks een enorme belevenis.

KOOP DALLAS MAVERICKS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Dallas Mavericks tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het American Airlines Center. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Dallas Mavericks tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Dallas Mavericks geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het American Airlines Center zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.[/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het American Airlines Center?” state=”closed”]2500 Victory Ave, Dallas, TX 75201, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Dallas Mavericks?” state=”closed”]Het speelschema van de Dallas Mavericks kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

DALLAS MAVERICKS STADION

De Dallas Mavericks spelen hun thuiswedstrijden in het American Airlines Center. Het stadion is sinds 2001 in gebruik en biedt plaats aan ruim 19.000 bezoekers. De Dallas Mavericks delen met American Airlines Center met ijshockeyteam Dallas Stars dat actief is in de NHL, de hoogste ijshockeycompetitie van Amerika. Het stadion heeft een prachtige authentieke uitstraling en de sfeer is er fantastisch.

Het stadion is gelegen in hartje Dallas en rondom het stadion zijn allerlei horecagelegenheden te vinden. Parkeren rondom het stadion is goed mogelijk, er bevinden zich diverse parkeervelden rondom het stadion. Op de parking-pagina van het American Airlines Center kun je een parkeerplek reserveren en vind je een parking-map.

AMERICAN AIRLINES CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s