Cleveland Guardians tickets

Ga je naar Cleveland en wil je Cleveland Guardians tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Cleveland Guardians tickets bij het officiële verkoopkanaal!

Cleveland is de thuisbasis van honkbalclub Cleveland Guardians. De honkbalclub droeg t/m seizoen 2021 de naam Cleveland Indians. De Guardians spelen hun thuiswedstrijden in het Progressive Field stadion welke plaats biedt aan bijna 35.000 toeschouwers. Het stadion ligt in hartje Cleveland naast het Rocket Mortgage Fieldhouse, het stadion van de NBA basketballers van de Cleveland Cavaliers. Kom je met de huurauto naar het stadion? Naast het stadion staat een grote parkeergarage.

KOOP CLEVELAND GUARDIANS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Cleveland Guardians tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Progressive Field. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Cleveland Guardians tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets