Cleveland Guardians tickets

Ga je naar Cleveland en wil je Cleveland Guardians tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Cleveland Guardians tickets bij het officiële verkoopkanaal!

Cleveland is de thuisbasis van honkbalclub Cleveland Guardians. De honkbalclub droeg t/m seizoen 2021 de naam Cleveland Indians. De Guardians spelen hun thuiswedstrijden in het Progressive Field stadion welke plaats biedt aan bijna 35.000 toeschouwers. Het stadion ligt in hartje Cleveland naast het Rocket Mortgage Fieldhouse, het stadion van de NBA basketballers van de Cleveland Cavaliers. Kom je met de huurauto naar het stadion? Naast het stadion staat een grote parkeergarage.

Het bezoeken van Progressive Field in Cleveland is een enorme belevenis. Wil je verzekerd zijn van Cleveland Guardians tickets en van goede plekken in het stadion? Bestel dan vooraf tickets bij onze partner TicketNetwork. Via onderstaande link vind je het speelschema van de Cleveland Guardians en boek je veilig officiële tickets.

KOOP CLEVELAND GUARDIANS TICKETS

In onderstaand schema vind je alle aankomende wedstrijden van de Cleveland Guardians. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Progressive Field stadion. Vervolgens bestel je eenvoudig Cleveland Guardians tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets