Ben je in Cleveland voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan het Rocket Mortgage Fieldhouse, het stadion van de Cleveland Cavaliers. Tickets voor een NBA basketbalwedstrijd van de Cleveland Cavaliers koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

CLEVELAND CAVALIERS TICKETS

Ten Noord-Oosten van de Amerika ligt de stad Cleveland. Er wonen zo’n 400.000 mensen en de stad is gelegen aan Lake Erie, één van de grote meren die Amerika scheidt met Canada. Één van de meest populaire to do’s in Cleveland is de Rock & Roll Hall of Fame. Ben je liefhebber van Elvis, Prince, Pink Floyd en andere grote Rock and Roll sterren? Dan mag een bezoek aan dit museum – dat prachtig gelegen is aan Lake Erie – niet ontbreken aan je bezoek aan Cleveland!

Cleveland is ook een echte sportstad. Alle grote Amerikaanse sporten zijn aanwezig in Cleveland. Zo kun je naar American Football (NFL competitie) bij de Cleveland Browns. Voor honkbal in de hoogste MLB competitie kun je naar de Cleveland Guardians. En NBA basketbal vind je bij de Cleveland Cavaliers die spelen in het Rocket Mortgage Fieldhouse stadion.

In het stadion van de Cleveland Cavaliers kunnen ruim 20.000 toeschouwers en het ligt in Downtown Cleveland. Van 2005 tot 2019 ging het stadion door het leven als “Quicken Loans Arena”, waarna het in 2019 de naam kreeg van het bedrijf Rocket Mortgage. Het stadion ligt pal naast het honkbalstadion Progressive Field van de Cleveland Indians.

Ben je in Cleveland voor zaken of een rondreis in de periode oktober tot april? Dan is het NBA basketbalseizoen in volle gang en mag een bezoek aan de Cleveland Cavaliers eigenlijk niet ontbreken. Basketbal is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur en Amerikanen gaan dan ook helemaal uit hun dak. Gedurende de wedstrijd en in de pauzes is er veel show en entertainment. Ook voor kinderen is het bezoeken van een NBA basketbalwedstrijd een enorme belevenis! Tickets voor de Cleveland Cavaliers koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

KOOP CLEVELAND CAVALIERS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Cleveland Cavaliers tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Rocket Mortgage Fieldhouse. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Cleveland Cavaliers tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Cleveland Cavaliers geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Rocket Mortgage Fieldhouse zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.[/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het Rocket Mortgage Fieldhouse?” state=”closed”]1, Center Court, Cleveland, OH 44115, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Cleveland Cavaliers?” state=”closed”]Het speelschema van de Cleveland Cavaliers kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

ROCKET MORTGAGE FIELDHOUSE OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s