Cincinnati Reds tickets

Ga je naar Cincinnati en wil je Cincinnati Reds tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Cincinnati Reds tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Cincinnati Reds is de honkbalclub uit de Amerikaanse stad Cincinatti, Ohio. Het team is in 1881 opgericht en daarmee één van de oudste teams in de MLB competitie. De Reds spelen in het Great American Ball Park dat plaats biedt aan ruim 43.000 toeschouwers. Het stadion ligt in hartje Cincinnati en is uitstekend bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Als je in de Cincinatti bent in de de periode april t/m september dan mag een bezoek aan de Reds eigenlijk niet ontbreken aan je trip. Baseball is één van de grootste sporten in de VS en het bezoeken van een wedstrijd is een typisch Amerikaanse belevenis!

Wil je verzekerd zijn van Cincinnati Reds tickets en van goede plekken in het stadion? Bestel dan vooraf tickets bij onze partner TicketNetwork. Via onderstaande link vind je het speelschema van de Cincinnati Reds en boek je veilig officiële tickets.

KOOP CINCINNATI REDS TICKETS

In onderstaand schema vind je alle aankomende wedstrijden van de Cincinnati Reds. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Great American Ball Park stadion. Vervolgens bestel je eenvoudig Cincinnati Reds tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets