Cincinnati Reds tickets

Ga je naar Cincinnati en wil je Cincinnati Reds tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Cincinnati Reds tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Cincinnati Reds is de honkbalclub uit de Amerikaanse stad Cincinatti, Ohio. Het team is in 1881 opgericht en daarmee één van de oudste teams in de MLB competitie. De Reds spelen in het Great American Ball Park dat plaats biedt aan ruim 43.000 toeschouwers. Het stadion ligt in hartje Cincinnati en is uitstekend bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Als je in de Cincinatti bent in de de periode april t/m september dan mag een bezoek aan de Reds eigenlijk niet ontbreken aan je trip. Baseball is één van de grootste sporten in de VS en het bezoeken van een wedstrijd is een typisch Amerikaanse belevenis!

KOOP CINCINNATI REDS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Cincinnati Reds tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Great American Ball Park. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Cincinnati Reds tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets