Chicago White Sox tickets

Ga je naar Chicago en wil je Chicago White Sox tickets bestellen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Chicago White Sox tickets bij het officiële verkoopkanaal!

In Chicago kun je twee MLB honkbalclubs bezoeken; de Chicago White Sox en de Chicago Cubs. Er zijn meer Amerikaanse steden waarin twee MLB baseball clubs actief zijn, zoals New York (de Yankees en Mets) en Los Angeles (de Dodgers en Angels). De Chicago White Sox spelen hun thuiswedstrijden in het Guaranteed Rate Field. Er kunnen ruim 40.000 bezoekers in het stadion.

Het bezoeken van een baseball wedstrijd in Chicago is een typisch Amerikaanse belevenis. En omdat Chicago twee baseball clubs heeft is er altijd wel een wedstrijd die je kunt bezoeken. Wil je verzekerd zijn van Chicago White Sox tickets en van goede plekken in het stadion? Bestel dan vooraf tickets bij onze partner TicketNetwork. Via onderstaande link vind je het speelschema van de Chicago White Sox en boek je veilig officiële tickets.

KOOP CHICAGO WHITE SOX TICKETS

In onderstaand schema vind je alle aankomende wedstrijden van de Chicago White Sox. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Guaranteed Rate Field stadion. Vervolgens bestel je eenvoudig Chicago White Sox tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets