Chicago Cubs tickets

Ga je naar Chicago en wil je Chicago Cubs tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Chicago Cubs tickets bij het officiële verkoopkanaal!

Chicago heeft twee baseball clubs die uitkomen in de Major Baseball League, kortweg MLB genoemd; de Chicago Cubs en de Chicago White Sox. De Chicago Cubs spelen hun thuiswedstrijden in het Wrigley Field, één van de oudste stadions in de MLB competitie. Het stadion opende op 23 april 1914 haar deuren en het stadion heeft een prachtige authentieke uitstraling. Het Wrigley Field biedt plaats aan ruim 41.000 toeschouwers en de sfeer is er fantastisch.

Het bezoeken van Wrigley Field in Chicago is een enorme belevenis voor jong en oud. Wil je verzekerd zijn van Chicago Cubs tickets en van goede plekken in het stadion? Bestel dan vooraf tickets bij onze partner TicketNetwork. Via onderstaande link vind je het speelschema van de Chicago Cubs en boek je veilig officiële tickets.

KOOP CHICAGO CUBS TICKETS

In onderstaand schema vind je alle aankomende wedstrijden van de Chicago Cubs. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Wrigley Field stadion. Vervolgens bestel je eenvoudig Chicago Cubs tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets