Chicago Cubs tickets

Ga je naar Chicago en wil je Chicago Cubs tickets kopen? Het bezoeken van Wrigley Field in Chicago is een enorme belevenis voor jong en oud. Op onze website vind je alle informatie en koop je eenvoudig Chicago Cubs tickets bij het officiële verkoopkanaal!

Chicago heeft twee baseball clubs die uitkomen in de Major Baseball League, kortweg MLB genoemd; de Chicago Cubs en de Chicago White Sox. De Chicago Cubs spelen hun thuiswedstrijden in het Wrigley Field, één van de oudste stadions in de MLB competitie. Het stadion opende op 23 april 1914 haar deuren en het stadion heeft een prachtige authentieke uitstraling. Het Wrigley Field biedt plaats aan ruim 41.000 toeschouwers en de sfeer is er fantastisch.

KOOP CHICAGO CUBS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Chicago Cubs tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Wrigley Field. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Chicago Cubs tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets