Ben je in Charlotte voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan de Spectrum Center, het stadion van de Charlotte Hornets. Tickets voor de Charlotte Hornets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

CHARLOTTE HORNETS TICKETS

Ten Oosten van Amerika ligt de stad Charlotte in de staat North Carolina. De stad telt ruim 500.000 inwoners en heeft een groot zakendistrict. Zo hebben diverse bedrijven uit de Fortune 1000 – een lijst met de 1000 grootste bedrijven in Amerika – hun hoofdkantoor in Charlotte, waaronder Bank of America.

Charlotte is ook een echte sportstad. Het BB&T Ballpark is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het honkbalstadion is gelegen in hartje Charlotte met uitzicht op de wolkenkrabbers. Het stadion is de thuisbasis van de Charlotte Knights, die actief zijn in de Minor league (de league onder de MLB). Doordat de Charlotte Knights actief zijn in een lagere competitie, is de sfeer gemoedelijk en kleinschalig. Dat, in combinatie met het prachtige uitzicht op de stad, maakt het bezoeken van het BB&T Ballpark een enorme belevenis. Tickets voor de Charlotte Knights kosten ongeveer 20 dollar en kun je hier online kopen!

Ook voor Amerikaanse sport op het allerhoogste niveau zit je goed in Charlotte. Zo kun je naar American Football. In het Bank of America Stadium spelen de Carolina Panthers in de NFL competitie. En je kunt natuurlijk naar NBA basketball, bij de Charlotte Hornets. De Hornets spelen hun thuiswedstrijden in het Spectrum Stadium dat plaatst biedt aan ruim 19.500 bezoekers.

De eigenaar van de Charlotte Hornets is niemand minder dan Michael Jordan. De voormalig sterspeler die grote successen boekte bij de Chicago Bulls kocht de Hornets in 2010 voor 180 miljoen dollar. Grote successen hebben de Charlotte Hornets sinds de oprichting in 1988 niet behaald. Het is één van de weinige teams in de NBA die nog nooit in de NBA finale heeft gestaan. Toch is het bezoeken van de Charlotte Hornets een enorme belevenis. Amerikanen zijn gek op sport en gaan helemaal uit hun dak. Er is volop show, je verveelt je geen moment en kijkt je ogen uit. Ook voor kinderen is het bezoeken van een wedstrijd van de Charlotte Hornets een enorme belevenis!

Ben je in het NBA seizoen (van oktober tot april) in Charlotte? Bezoek dan zeker het indrukwekkende Spectrum Stadium. Tickets voor de Charlotte Hornets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

KOOP CHARLOTTE HORNETS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Charlotte Hornets tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Spectrum Stadium. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Charlotte Hornets tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Charlotte Hornets geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Spectrum Stadium zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.[/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het Spectrum Center?” state=”closed”]333 E Trade St, Charlotte, NC 28202, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Charlotte Hornets?” state=”closed”]Het speelschema van de Charlotte Hornets kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

SPECTRUM CENTER OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s