Buffalo Sabres tickets

Ga je naar Buffalo en wil je Buffalo Sabres tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Buffalo Sabres tickets bij het officiële verkoopkanaal!

Vlakbij de grens tussen Amerika en Canada ligt de stad Buffalo. De stad in de staat New York is de thuisbasis van de Buffalo Sabres. De ijshockeyclub komt sinds 1970 uit in de NHL, de hoogste hockeycompetitie in de Verenigde Staten. De Buffalo Sabres spelen hun thuiswedstrijden in het Keybank Center, dat plaats biedt aan ruim 19.000 toeschouwers. IJshockey, door Amerikanen kortweg ‘hockey’ genoemd, is een hele fysieke sport met veel actie. Een hele belevenis voor jong en oud, zeker omdat Amerikanen er echt een show van maken.

KOOP BUFFALO SABRES TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Buffalo Sabres tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Keybank Center. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Buffalo Sabres tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets