Plan je een reis naar Boston en wil je Boston Red Sox tickets kopen? Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de Boston Red Sox en het Fenway Park stadion. Ga je naar Boston en wil je verzekerd zijn van tickets en goede plekken? Via onze website vind je alle informatie en koop je eenvoudig Boston Red Sox tickets bij het officiële verkoopkanaal!

Aan de oostkust van Amerika ligt de prachtige stad Boston, de hoofdstad van de staat Massachusetts. De stad ligt op ruim 3 uur rijden van New York en is vaak één van de steden die aangedaan wordt bij een rondreis door Oost-Amerika. Voor Amerikaanse topsport zit je Boston goed. Naast honkbal bij de Boston Red Sox vind je in Boston NBA basketbal bij de Boston Celtics en NHL ijshockey bij de Boston Bruins.

BOSTON RED SOX WEDSTRIJD BEZOEKEN

De Boston Red Sox spelen hun thuiswedstrijden in het Fenway Park. Het legendarische stadion is in 1912 gebouwd en daarmee al ruim 100 jaar oud. Het is het oudste stadion van alle MLB teams dat nog steeds in gebruik is. Qua capaciteit is het één van de kleinere MLB stadions. Er kunnen ruim 37.000 bezoekers in het stadion. Een karakteristiek stadion vol historie die je ook tijdens een rondleiding kunt bekijken (bekijk Tour door Fenway Park).

Het Fenway Park ligt in hartje Boston en is dus uitstekend te bereiken. Op de transportation-pagina van de RedSox kun je lezen hoe je het stadion het beste kunt bereiken met het openbaar vervoer of waar je een auto kunt parkeren. In Boston kun je ook erg eenvoudig en snel reizen met Uber.

Wat ons betreft nog leuker is het huren van één van de ‘public bikes’ van BlueBikes. Door de hele stad staan bike stations waar je eenvoudig een fiets kunt ontgrendelen met een app op je telefoon welke gekoppeld is aan je creditcard. Een ideale manier om naar het Fenway Park te reizen en onderweg zie je ook nog eens veel van Boston!

KOOP BOSTON RED SOX TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Boston Red Sox tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Fenway Park. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Boston Red Sox tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Boston Red Sox geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Fenway Park zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Fenway Park. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten. [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van Fenway Park?” state=”closed”] 4 Jersey St, Boston, MA 02215, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Boston Red Sox?” state=”closed”]Het speelschema van de Boston Red Sox kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

FENWAY PARK OP GOOGLE MAPS

BOSTON RED SOX HISTORIE

De Boston Red Sox is opgericht in 1901 en ging de eerste jaren door het leven als de Boston Americans. Al in 1903 won het het de World Series, de start van twee hele succesvolle decennia. Tussen 1900 en 1920 won het de World Series maar liefst 5 keer. Na deze succesvolle jaren moesten de Boston Red Sox fans ruim 80 jaar wachten op nieuw succes in het jaar 2004. Dit was de start van wederom een succesvolle periode; de World Series werden gewonnen in 2004, 2007, 2013 en 2018.

De grootste rivaal van de Boston Red Sox is de New York Yankees. De rivaliteit tussen beide MLB teams begon in 1919 toen de toenmalige eigenaar van de Rex Sox sterspeler Babe Ruth verkocht aan de Yankees, waarna een periode van 86 jaar volgde waarin de Rex Sox geen World Series wonnen.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s