Ga je naar Boston en wil je Boston Bruins tickets kopen? Op onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Boston Bruins tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Boston Bruins zijn actief in de NHL, de hoogste ijshockeycompetitie in Amerika en Canada. De Bruins spelen hun thuiswedstrijden in de TD Garden, een stadion dat ze delen met de NBA basketballers van de Boston Celtics. Het stadion, gelegen in hartje Boston, biedt plaats aan ruim 17.500 toeschouwers. Een ijshockeywedstrijd van de Boston Bruins is een enorme belevenis voor jong en oud. Er is continu actie en de Amerikanen maken er een grote show van!

Wil je verzekerd zijn van Boston Bruins tickets en van goede plekken in het stadion? Bestel dan vooraf tickets bij onze partner TicketNetwork. Via onderstaande link vind je het speelschema van de Boston Bruins en boek je veilig officiële tickets.

KOOP BOSTON BRUINS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Boston Bruins tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in de TD Garden. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Boston Bruins tickets ontvang je per e-mail een PDF met QR-code. Deze code wordt vanaf je telefoon gescand bij de ingang van het stadion.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s