Baltimore Orioles tickets

Ga je naar Baltimore en wil je Baltimore Orioles tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Baltimore Orioles tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Baltimore Orioles spelen in de MLB competitie, de hoogste honkbalcompetitie in de Verenigde Staten. De Orioles spelen hun thuiswedstrijden in het Oriole Park at Camden Yards stadion, dat plaats biedt aan ruim 45.000 toeschouwers. Honkbal, of Baseball zoals Amerikanen het noemen, is een typisch Amerikaanse sport. Als je in Baltimore bent in de zomermaanden mag een wedstrijd van de Baltimore Orioles eigenlijk niet ontbreken. Het is een typisch Amerikaanse belevenis.

Wil je verzekerd zijn van Baltimore Orioles tickets en van goede plekken in het stadion? Bestel dan vooraf tickets bij onze partner TicketNetwork. Via onderstaande link vind je het speelschema van de Baltimore Orioles en boek je veilig officiële tickets.

KOOP BALTIMORE ORIOLES TICKETS

In onderstaand schema vind je alle aankomende wedstrijden van de Baltimore Orioles. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Oriole Park at Camden Yards stadion. Vervolgens bestel je eenvoudig Baltimore Orioles tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets