Baltimore Orioles tickets

Ga je naar Baltimore en wil je Baltimore Orioles tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Baltimore Orioles tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Baltimore Orioles spelen in de MLB competitie, de hoogste honkbalcompetitie in de Verenigde Staten. De Orioles spelen hun thuiswedstrijden in het Oriole Park at Camden Yards stadion, dat plaats biedt aan ruim 45.000 toeschouwers. Honkbal, of Baseball zoals Amerikanen het noemen, is een typisch Amerikaanse sport. Als je in Baltimore bent in de zomermaanden mag een wedstrijd van de Baltimore Orioles eigenlijk niet ontbreken. Het is een typisch Amerikaanse belevenis.

KOOP BALTIMORE ORIOLES TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Baltimore Orioles tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Oriole Park at Camden Yards. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Baltimore Orioles tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets