Ben je in Atlanta voor zaken of een rondreis? Breng dan zeker een bezoek aan de State Farm Arena, het stadion van de Atlanta Hawks. Tickets voor de Atlanta Hawks koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

ATLANTA HAWKS TICKETS

In de Amerikaanse staat Georga vind je de stad Atlanta. De Skyline van Atlanta is hypermodern. Je vindt hier de Centennial Park Area, een enorm park met een prachtig uitzicht op het enorme reuzenrad SkyView Atlanta en de wolkenkrabbers van Atlanta. Vanuit het Park is het enkele minuten lopen naar het hoofdkantoor van CNN waar je een Studio Tour kunt doen (aanrader!).

Atlanta is ook de geboorteplaats van Martin Luther King. Je kunt er een bezoek brengen aan het Martin Luther King Jr. National Historical Park. Onderdeel van het park is het geboortehuis van Martin Luther King, de Historic Ebenezer Baptist Church waar hij jarenlang predikant was en een museum over de strijd die Martin Luther King geleverd heeft voor gelijke rechten voor Afro Amerikanen. Een indrukwekkende plek in de Amerikaanse geschiedenis!

Ook voor Amerikaanse sport, een heel belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur, zit je goed in Atlanta. Op loopafstand van de Centennial Park Area ligt de State Farm Arena, de thuisbasis van de basketballers van de Atlanta Hawks. Pal naast de arena staat het imposante Mercedes-Benz Stadium, welke plaats biedt aan maar liefst 71.000 toeschouwers. In het Mercedes-Benz Stadium spelen de Atlanta Falcons (American Football) en Atlanta United FC (voetbal). Leuk weetje: in 2018 tekende de Nederlander Frank de Boer een contract als hoofdcoach bij Atlanta United FC.

Als je in Atlanta bent dan mag een bezoek aan de Atlanta Hawks eigenlijk niet ontbreken. Een NBA wedstrijd is een typische Amerikaanse belevenis en de Amerikanen gaan helemaal uit hun dak. Zowel tijdens de wedstrijd als tijdens de pauze, waarin entertainment en muziek elkaar snel afwisselen. Ook voor kinderen is een wedstrijd van de Atlanta Hawks een enorme belevenis.

De Atlanta Hawks spelen hun thuiswedstrijden in de State Farm Arena. Het stadion biedt plaats aan 21.000 toeschouwers. Wil je Atlanta Hawks tickets kopen? Tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Is een wedstrijd van de Atlanta Hawks geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. De State Farm Arena zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer, muziek en show fantastisch vinden. Tijdens de pauzes gaan veel mensen en vooral kinderen uitbundig dansen met de hoop om op het grote scherm uitgezonden te worden. Kinderen van 1 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd en zitten op schoot.
Wat is het adres van de State Farm Arena?
1 State Farm Dr, Atlanta, GA 30303, Verenigde Staten
Wanneer spelen de Atlanta Hawks?
Het speelschema van de Atlanta Hawks kun je hier bekijken.

STATE FARM ARENA OP GOOGLE MAPS

Deel je ervaring!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons!

WIl je al onze NBA avonturen volgen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

Nieuwste video’s