Atlanta Braves tickets

Ga je naar de Amerikaanse stad Atlanta en wil je alvast Atlanta Braves tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Atlanta Braves tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Atlanta Braves spelen hun thuiswedstrijden in het Truist Park. Het stadion biedt ruimte aan ruim 41.000 toeschouwers en ligt zo’n 20 kilometer buiten het centrum van Atlanta in de wijk Cumburland. Het is een prachtig nieuw stadion dat in 2017 is gebouwd. De bouwkosten waren destijds 622 miljoen dollar.

KOOP ATLANTA BRAVES TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Atlanta Braves tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Truist Park. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Atlanta Braves tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

[mks_toggle title=”Is een wedstrijd van de Atlanta Braves geschikt voor kinderen?” state=”closed”]Ja absoluut. Het Truist Park zit vol met gezinnen. Kinderen zullen de sfeer fantastisch vinden. En kinderen kijken hun ogen uit in het imposante Truist Park. Kinderen van 2 jaar of jonger mogen gratis mee naar de wedstrijd. Goed om rekening mee te houden is dat deze kinderen geen eigen stoel hebben maar op de schoot van een ouder moeten zitten. [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wat is het adres van het Truist Park stadion?” state=”closed”] 755 Battery Ave SE, Atlanta, GA 30339, Verenigde Staten [/mks_toggle] [mks_toggle title=”Wanneer spelen de Atlanta Braves?” state=”closed”]Het speelschema van de Atlanta Braves kun je hier bekijken. [/mks_toggle]

TRUIST PARK OP GOOGLE MAPS

ATLANTA BRAVES HISTORIE

De Atlanta Braves werden in 1871 opgericht in Boston als de Boston Red Stockings. De naam werd veranderd in de Boston Braves in 1912. Veertig jaar later, in 1953, verhuisde de club naar Milwaukee. De Milwaukee Braves waren dertien jaar actief en toen verhuisde de club naar Atlanta. Sinds 1966 zijn de Braves dus de plaatselijke honkbaltrots in Atlanta. De club won de World Series drie keer. In 1914, 1957 en 1995. De wedstrijden worden gespeeld in het Truist Park, welke tot 2020 nog de naam SunTrust Park droeg.

Volg ons!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

wedstrijden new york

Nieuwste video’s