Arizona Diamondbacks tickets

Ga je naar Phoenix en wil je Arizona Diamondbacks tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Arizona Diamondbacks tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Arizona Diamondbacks is de baseball club uit Phoenix. Het team komt uit in de MLB competie, de hoogste honkbalcompetitie in Amerika en Canada. De Diamondbacks spelen hun thuiswedstrijden in het Chase Field stadion, dat plaats biedt aan ruim 48.000 toeschouwers. Uniek aan het stadion is het schuifdak, waardoor het stadion helemaal afgesloten kan worden en het klimaat gereguleerd kan worden. In de zomermaanden kan het in Phoenix ruim 40 graden worden; enige verkoeling is dan meer dan wenselijk.

KOOP ARIZONA DIAMONDBACKS TICKETS

Via onderstaande button koop je veilig en eenvoudig Arizona Diamondbacks tickets bij onze partner TicketNetwork. Door de tickets alvast online te kopen ben je verzekerd van een plek in het Chase Field. Op een interactieve kaart van het stadion kun je alle plekken en prijzen vergelijken. Na het kopen van je Arizona Diamondbacks tickets ontvang je digitaal je tickets op je telefoon. Het is niet mogelijk om de tickets te printen.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets