Arizona Diamondbacks tickets

Ga je naar Phoenix en wil je Arizona Diamondbacks tickets kopen? Via onze site vind je alle informatie en koop je eenvoudig Arizona Diamondbacks tickets bij het officiële verkoopkanaal!

De Arizona Diamondbacks is de baseball club uit Phoenix. Het team komt uit in de MLB competie, de hoogste honkbalcompetitie in Amerika en Canada. De Diamondbacks spelen hun thuiswedstrijden in het Chase Field stadion, dat plaats biedt aan ruim 48.000 toeschouwers. Uniek aan het stadion is het schuifdak, waardoor het stadion helemaal afgesloten kan worden en het klimaat gereguleerd kan worden. In de zomermaanden kan het in Phoenix ruim 40 graden worden; enige verkoeling is dan meer dan wenselijk.

Wil je verzekerd zijn van Arizona Diamondbacks tickets en van goede plekken in het stadion? Bestel dan vooraf tickets bij onze partner TicketNetwork. Via onderstaande link vind je het speelschema van de Arizona Diamondbacks en boek je veilig officiële tickets.

KOOP ARIZONA DIAMONDBACKS TICKETS

In onderstaand schema vind je alle aankomende wedstrijden van de Arizona Diamondbacks. Klik op ‘Tickets’ en zoek plekken uit in het Chase Field stadion. Vervolgens bestel je eenvoudig Arizona Diamondbacks tickets op de website van onze partner TicketNetwork, officieel verkoper van MLB tickets.

VOLG ONS!

Benieuwd naar onze avonturen in Amerika? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

 

NBA Basketbal tickets

MLB Baseball tickets